Незабутня Квітка - концерт пам'яті Квітки Цісик

Незабутня Квітка - концерт пам'яті Квітки Цісик

До 65-річчя з дня народження американської співачки з українським серцем Квітки Цісик! Концерт "Незабутня Квітка" відбудеться у Національній опері України 7 квітня. Початок - о 19.00. Вартість квитків становить від 150 до 1000 гривень.

Зі сцени звучатимуть композиції талановитої Квітки Цісик. Їх виконуватиме ціла плеяда знаних артистів, зокрема: Брія Блессінг, Володимир Горянський, Римма Зюбіна, Кіра Мазур, Кирило Стеценко, Людмила Фесенко. Також до концерту долучаться гурти - Каблуками по Брусчатке та Антитіла.

"Важливою складовою концерту стане використання оригінальних голосових фонограм Квітки Цісик та унікальне архівне відео", - додають організатори.

Ведучий - Олексій Богданович.

Під час концерту, 7 квітня, буде здійснена основна місія проекту - передача 100 000 грн. для придбання пересувного мамографа "КВІТКА" для профілактики і лікування раку молочної залози серед жінок Київської області.

До слова, 29 березня 1998 року в Нью-Йорку, не доживши 5 днів до свого 45-річчя, Квітка спочила в оточенні родини. Вона не змогла подолати рак молочної залози.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення