НІЧ ФРАНЦУЗЬКОГО КІНО

НІЧ ФРАНЦУЗЬКОГО КІНО

По той бік ліжка (De l'autre côté du lit)
Жанр: Комедія
Тривалість: 92 хв.
Режисер: Паскал Пузаду 
Головні ролі: Софі Марсо, Дені Бун, Антуан Дюлері, Ролан Жіро, Анні Дюпре, Жюльєт Арно, Нінон могера, Клем Кутюр, Франсуа Вінчентеллі, Дельфіна Рів'єр
Сюжет: «Це неможливо, що ти робиш цілими днями?! Я не можу все робити за тебе!» - Приблизно так лаються деякі подружжя, після декількох років прожитих разом. Аріана і Хьюго разом уже 10 років і їхнє сімейне життя давно перетворилася на рутину і взаємні докори, але одного разу їх терпінню приходить кінець. Вони вирішують помінятися місцями. Тепер чоловік буде вести все домашнє господарство й дивитися за дітьми, а дружина - робити кар'єру та їздити на ділові зустрічі. Ось тут і виникає безліч забавних і комічних ситуацій.

Відкриті вікна (Open Windows)
Жанр: трилер
Тривалість: 100 хв.
Головні ролі: Елайджа Вуд, Саша Грей, Ніл Мескелл, Ліонель Фей...
Сюжет: Нік - фанат актриси Джилл Годдард і редактор її неофіційного сайту. Він виграє конкурс, головний приз у якому - вечеря з зіркою після презентації її нового фільму. Під час онлайн репортажу з презентації, яка транслюється через сайт Ніка, лунає дзвінок і чоловік, який представився Кордом, оголошує йому, що вечеря скасована. Нік навіть не підозрює, що став пішаком у грі, мета якої - вбивство Джилл. Йому доведеться застосувати всю свою хитрість і знання, щоб виплутатися з цієї історії і врятувати улюблену актрису.

Хочеш чи ні? (Tu veux ou tu veux pas)
Жанр: романтична комедія
Тривалість: 90 хв.
Головні ролі: Софі Марсо, Патрік Брюель, Алексія Бальер, серж Бозон ...
Сюжет: Ламбер, в минулому -  еротоман, намагається спокутувати свою провину, ставши сімейним консультантом. Вимушений протягом декількох місяців утримуватися від близького спілкування з дамами, він постійно дратується через дрібниці. Ситуація ускладнюється, коли до нього на роботу влаштовується приваблива і сексапільна Джудіт ...

Вулкан пристрастей (Eyjafjallajökull)
Жанр: комедія
Тривалість: 92 хв.
Режисер: Олександр Коффре
 Головні ролі: Дені Бун, Валері Боннетон, Дені Меноше, Альберт Дельпі ...
Сюжет: Алан і Валері давно вже в розлученні і намагаються не бачити один одного і не спілкуватися. Але, от справи, їх дочка виходить заміж і не де-небудь, а в Греції. Так виходить, що парі доводиться терпіти один одного в літаку, налаштовуючись на непросте проведення часу на самому торжестві, але, хто б міг подумати, що в їх плани втрутиться виверження ісландського вулкана. 
ЦІНА: 100 грн. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення