"Ніч містерій" у Мистецькому Арсеналі

"Ніч містерій" у Мистецькому Арсеналі

В «Мистецькому Арсеналі» святкувати День музеїв почнуть 17 травня.
рограму обіцяють масштабну. У ній і безкоштовні екскурсії, і авторські читання, і фільми з виставами.
Початок "Ночі Містерій" - о 17:00, а закінчиться орієнтовно опівночі.
О 17:00 у правому крилі відкриють проект "Еволюція мрії: новий старий" Арсенал ". На виставці покажуть і розкажуть про історію" Мистецького арсеналу ". Адже мало хто знає, що на території комплексу був і дівочий монастир, і фортеця, і навіть секретний військовий завод. Щогодини по виставці будуть проводити безкоштовні екскурсії.
О 20:00 в лівому крилі почнеться незвичайний концерт "Музична шекспіріана". Ансамбль Alter Ratio буде грати англійську музику часів Шекспіра.
О 21:00 в лівому крилі можна буде подивитися німий фільм "Отелло" 1922 року. Причому з живою музикою. Драма на очах у глядачів розгорнеться під звуки клавесина і діджейськой електроніки.
Після закінчення фільму все в тому ж лівому крилі актори Театру ім. Івана Франко покажуть постановку по шекспірівській "Бурі".
А о 23:30 на сцену вийде Лесь Подерв'янський. Письменник і відомий жартівник обіцяє порадувати глядачів авторським читанням.
Протягом усього вечора на відкритому майданчику "Арсеналу" звучатиме сучасна британська музика і будуть проходити різні арт-проекти.
Місце проведення: Національний культурно-мистецький та музейний комплекс "Мистецький арсенал", вул. Лаврська, 12. Ст. м. "Арсенальна".
Вартість входу - 30 грн.
Контакт. тел. 288-52-25.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення