Нічний забіг Samsung Galaxy S7 Night Run

Нічний забіг Samsung Galaxy S7 Night Run

11 червня  у Києві відбудеться другий щорічний нічний забіг Samsung Galaxy S7 Night Run. Унікальна бігова подія, свято музики та спорту відбудеться у самому центрі столиці.
У програмі заходу  дві бігові дистанції: 5 та 10 км центральними вулицями міста, а також заїзд ролерів на 10 км.  Кожен учасник максимальної дистанції – 10 км отримає на фініші медаль.
Старт/фініш змагання відбудеться біля Палацу Спорту. Далі маршрут пролягатиме вулицями: Еспланадна - Саксаганського – С. Петлюри – Жилянська – Шота Руставелі – Еспланадна.

Родзинкою забігу стануть світлові елементи на старті та світловідбиваючі прилади з якими бігтимуть усі учасники.  Після спортивної частини відбудеться концерт популярного українського гурту - фіналістів відбору на Євробачення -  Brunettes Shoot Blondes.

«Samsung Galaxy S7 Night Run – це не банальний забіг на час, це в першу чергу, драйв та емоції. Минулорічна подія, зібрала півтори тисячі учасників, цього разу, ми плануємо вдвічі збільшити кількість учасників, які розпочнуться своє бігове літо Нічним забігом. Ну і звісно, ми готуємо неймовірне світове шоу і музичний концерт», –  розповів Дмитро  Черніцький, генеральний менеджер компанії Run Ukraine.
Головній події, яка відбудеться 11 червня  передуватимуть чотири безкоштовні бігові вечірки  Pre-party Night Run.

Організатор заходу  - компанія Run Ukraine.
Ліміт учасників Samsung Galaxy S7 Night Run - 2000 бігунів.
Про забіг на офіційному сайті: http://galaxys7.kyivnightrun.org/
ПРОГРАМА на день старту: http://galaxys7.kyivnightrun.org/programma/
Реєстрація на 10 км: http://galaxys7.kyivnightrun.org/races/10-km/
Реєстрація на 5 км: http://galaxys7.kyivnightrun.org/races/5-km/

Samsung Galaxy S7 Night Run розпочнеться 11 червня о 20.30 на Спортивній площі.

 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення