Нік Вуйчич: зустріч "Життя без меж" в НСК "Олімпійський"

Нік Вуйчич: зустріч "Життя без меж" в НСК "Олімпійський"

Вперше у Києві, людина-легенда Нік Вуйчич зі своєю всесвітньо відомою програмою "Життя без меж"! 
Хто такий Нік Вуйчич?
Коли люди бачать людину без рук і ніг, вони не приховують шокованих поглядів. На шепіт позаочі Нік на все відповідає посмішкою і жартом: "Все через сигарети".
НІК: - Один з найочікуваніших ораторів світу (виступав у 55 країнах, зустрічався з 13 президентами, охопивши аудиторію більш ніж 8,5 млн людей).
- Грає у футбол, плаває, серфінгує, катається на скейт-борді і стрибає з парашутом.

- Автор книг з мотивації "Життя без меж", "Нестримний", "Будь сильним", "Кохання без меж"

"Життя без меж"

Виступ Ніка Вуйчича наживо. Його промова не містить кліше "Подивись на мене - і зрозумієш, що в тебе все добре". Він просто ділиться своїм життєвим досвідом і мотивацією. Саме тому його звернення знаходить відгук у кожного слухача.
Місія Ніка - мотивувати людей досягати своєї мети.

* Для гостей з інвалідністю 1ого ступеня передбачені спеціальні умови. Для придбання квитка, будь ласка, зв’яжіться з організаторами: +38 (044) 222 84 74

**Нік Вуйчич - людина з неймовірною силою волі. Ця особистість - приклад для всіх, у кого опускаються руки. Австралієць, що знає все про те, що таке мотивація і як справлятися з труднощами. Незважаючи на тяжку хворобу і відсутність чотирьох кінцівок, він виступав в церквах, школах, дитячих притулках, своїм прикладом давав людям надію на краще. У 2005 році його номінували на премію «Молодий австралієць року». Знімався у фільмах, записував пісні, а також видавав власні книги: «Життя без кордонів: шлях до приголомшливо щасливого життя», «Нестримний. Неймовірна сила віри в дії»,«Будь сильним. Ти можеш подолати насильство".
Організатори зустрічі запрошують вас познайомитися з ним особисто і почути все, чого може навчити глибока життєва мудрість - не зневірятися. Ніколи. 
Вхід відкривається о 17:00. 
Замовити квиток можна за тел. (044) 2878787enlightened

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення