Новорічна казка на день Святого Миколая в ТРЦ Gulliver

Новорічна казка на день Святого Миколая в ТРЦ Gulliver

Всі анонси від: ТРЦ "Гулливер"

19 грудня ТРЦ Gulliver пропонує своїм маленьким і дорослим відвідувачам зануритися в новорічну казку!
На честь дня Святого Миколая з 13.00 і до 22.00 всіх гостей ТРЦ чекає насичена святкова програма з казковими героями, іграми, подарунками, майстер-класами та іншими захоплюючими розвагами!

Відкриття розпочнеться з привітання Святого Миколая. Продовжить створить атмосферу чудесних новорічних свят - дитячий хор «Щедрик», який виконає різдвяні пісні. Провідниками в казковий світ 19 грудня в Gulliver будуть казкові ельфи і гноми, ангели та інші веселі новорічні персонажі.
Протягом дня маленькі відвідувачі Gulliverа зможуть приміряти на себе казковий образ феї, ельфа або різдвяного казкового персонажа за допомогою аквагриму. А ті, хто скучив за смачними майстер-класами від шоколадного будинку Von Kluschke, зможуть навчитися створювати своїми руками цілу колекцію новорічних частувань і подарувати всім близьким шоколадний настрій до свят!
Порадувати новорічними подарунками себе і своїх рідних та близьких, до того ж спробувати цукерок, імбирних пряників та інших ласощів, взяти участь у захоплюючих майстер-класах, можна буде на Різдвяному ярмарку, яка вже розпочала свою роботу і триватиме до 10 січня в ТРЦ Gulliver.
Також в цей день відкриє свої двері легендарна фабрика Діда Мороза, де творяться справжні чудеса і виконуються найпотаємніші бажання! Ну а про прекрасно проведений час нагадає фотографія з особливою атмосферою щастя і радості.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення