Новорічна казкова програма для відвідувачів ТРЦ Gulliver

Новорічна казкова програма для відвідувачів ТРЦ Gulliver

Всі анонси від: ТРЦ "Гулливер"

У святкові дні ТРЦ Gulliver як завжди готує своїм гостям справжню різдвяну казку. Вперше всі зірки казкового світу зберуться в одному місці!

Так новорічні святкування розпочнуться з 25 грудня. Першим гостем новорічної казкової програми буде Санта Клаус зі своїми помічниками - ельфами. 29 грудня о гості в Gulliver загляне Дід Мороз зі своєю вірною супутницею Снігуронькою. 9 і 10 січня маленьких гостей ТРЦ чекають поздоровлення від Йоллопукі з далекої Лапландії і Пер Ноеля з Франції. Всі ці казкові персонажі привітають великих і маленьких зі святами, вручать кожному приємні подарунки і вислухають побажання всіх, від малого до великого, про їхні бажання та мрії в новому році.

У ці святкові дні приємними подарунками будуть відвідувачам ТРЦ смачні майстер-класи з виготовлення цукерок, які даруватиме Шоколадний будинок Von Kluschke. Всі зможуть придбати новорічні сувеніри, подарунки та солодощі на новорічному ярмарку. І найголовніше, без подарунка в ці дні не залишиться ні хто, про прекрасно проведений час відвідувачам Gulliver завжди буде нагадувати фотографія з особливою атмосферою щастя і радості.
Під час новорічних свят у ТРЦ Gulliver будуть проходити такі вистави: інтерактивна казка «Новорічний переполох в школі Ever After High», «Чарівні годинник Майстер Йоди», «Свято слухняних дітей», «Дуже новорічне ток-шоу».

Початок святкової програми о 14:00.
Ну а для найменших прекрасну новорічну програму представить дитяча ігрова зона «Гуллівер».

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення