Штраус в опереті. Новорічний концерт

Штраус в опереті. Новорічний концерт

Всі анонси від: Національна оперета України

Вже вкотре колектив театру в передчутті новорічних свят буде дивувати своїх поціновувачів. Тільки 23, 24 та 26 грудня у театрі оперети відбудеться неймовірна та грандіозна подія для всіх шанувальників класичної музики – новорічний концерт «Штраус в опереті» – дивовижне дійство, яке колектив театру подарує глядачам напередодні Нового 2021 року! Творімо магію свята разом!

Зимові вечори Ви проведете по-особливому, адже душу заполонить віденська музика. У стінах одного з найпрекрасніших театрів України звучатимуть не тільки творіння «короля вальсів» Йоганна Штрауса, а й інших представників його династії. Ви отримаєте унікальну можливість повною мірою насолодитися справжніми світовими музичними шедеврами у виконанні талановитих вокалістів та музикантів. Святково і мелодійно – саме так пройдуть концерти в театрі.

Артисти театру, закохані у творчість родини Штраусів, зроблять все, аби у цей святковий вечір Ви отримали максимум естетичного та емоційного задоволення, відпочили серцем і душею. Тож якщо Ви хочете побачити справжнє диво – ласкаво просимо в Національну оперету України – місце зустрічі щасливих людей! Нехай передсвяткова феєрія починається, лунає та ніколи не закінчується!

Вартість квитків: від 120 грн. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення