Нравиця - Благодійний фестиваль на ВДНГ

Нравиця - Благодійний фестиваль на ВДНГ

20 музичних виконавців, 6 поетичних та 4 стендап-виступи!  

Київ, 17-18 серпня 2024 року 

ВДНГ, проспект Академіка Глушкова,1 

«Нравиця» – новий благодійний фестиваль метою якого є популяризації  сучасної  української культури в її вербальному вираженні та збір коштів для підтримки виробництва дронів для ЗСУ.

Вперше відбудеться у Києві на ВДНГ 17-18 серпня 2024 року, обіцяючи стати щорічною традицією. Відвідувачів чекають виступи українських артистів, літературні читання та стендапи від коміків та комікес. Окрім цього, програма заходу  включає інтерактивні майстер-класи, воркшопи для дітей і дорослих, зони  відпочинку та фудкортів.

Фестиваль підтримується благодійним фондом "Повернись живим", НГУ "АЗОВ" та "3-тя окрема штурмова". 100% прибутку буде направлено на розширення ліній виробництва дронів та на комплектацію підрозділів ДШВ.

Учасники фестивалю:

Музика: Epolets, Лівінстон, Юля Юріна, Твій зайчик пише, Brykulets, Nazva, Intermezzo, Забавка і Дмитрик, Лея, KARNA, Rohata Zhaba, Макс Пташник, Мія Рамарі, ba.latskii, Отець, Софія Артеменко, ЯРРА, Lightari, Kompas.

Поетичні виступи: Дар’я Лісіч, Любов Якимчук, Артилерія та інші.

Стендап шоу: Світлана Немонежина, Джейхун Сафаров та інші.

Вхід:

  • Діти до 12 років – безкоштовно (у супроводі дорослих).

  • Пільгова категорія (50% знижка) – діючі та демобілізовані військовослужбовці, їхні сім'ї, інваліди, діти від 12 до 16 років.

Купівля квитків доступна за посиланням на сайті concert.ua.

*Безпекова складова – 4 великі укриття навколо місткістю понад 4000 осіб, одне з яких безпосередньо сам 1 павільйон (1500 місць), а також павільйони 5, 13 та метро Виставковий центр.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення