Нульовий рік. Ідея світла. Віктор Сидоренко

Нульовий рік. Ідея світла. Віктор Сидоренко

15 грудня о 19:00 в Центрі сучасного мистецтва М17 відкривається третя та завершальна частина міждисциплінарного проєкту Віктора Сидоренка «Всі кольори спектру — це біле світло», що охоплює твори митця, виконані у різних жанрах — живопис, фотографія, відеоарт, інсталяції та скульптури, — за понад 25-річний період.

Саме до експозиції в М17 увійшли роботи з абсолютно нової серії автора, представлені живописом та скульптурою. Додаткову цікавість складає безпосередньо презентація мистецьких об’єктів. Партнером виставки в М17 стала платформа V-Art, яка створила додаткову оптику для знайомства з роботами Віктора Сидоренка — через технології доповненої та віртуальної реальності, 3D-мапінг.

Завершальна частина проєкту під назвою «Нульовий рік. Ідея Світла» складається виключно з нових робіт та скульптур. В їх основу лягли експерименти з оптикою на теми прикордонних відчуттів між реальним та зримим, фактичним і бажаним. Проводячи свого героя через терени психологічних дослідів, ірраціональних процесів та перевтілень, художник продовжує виснажливу підготовку головного героя до того, що начебто ніколи не настає — невідворотної зустрічі з собою. Це виставка про забуту сьогодні людяність, про мистецтво комунікації та можливість дивитися на світ та інших відкритим поглядом.

Відкриття виставки: 15.12.2021 о 19:00.
Вхід на відкриття вільний за умов попередньої реєстрації.

Виставка триватиме з 15.12.2021 по 12.02.2022.

Центр сучасного мистецтва М17.

Київ, вул. Антоновича, 102-104.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення