Оксана Білозір з концертом у Києві

Оксана Білозір з концертом у Києві

7 квітня у Національному палаці мистецтв Україна відбудеться великий сольний концерт народної артистки України Оксани Білозір.

До концертної програми "Народжена Україною" увійшли, як найкращі пісні минулих років у новому звучанні, так і ексклюзивні прем'єри й творчі експерименти.

"Для мене концерти давно перестали бути просто шоу, тому тепер називаю їх "творчі зустрічі" - це незрима духовна розмова з моїми шанувальниками. У цьому концерті буде й сучасна музика в дещо нетиповому для мене аранжуванні: якщо митець прагне бути затребуваним у часи, які швидко змінюються, то він мусить тонко відчувати тенденції і бути присутнім у новому музичному просторі", - поділилася Оксана Білозір.

Різність жанрів, різність настроїв - такою покаже свою творчість, а отже, й саму себе, співачка. Пролунають і пісні, пов’язані із сьогоденням, із внутрішньою боротьбою та неспокоєм у душі, викликаним війною, яка йде пліч-о-пліч із нашим життям.

"Червоною ниткою" пройде тема, дуже близька народній артистці, - тема незламності духу українського народу. Кожна її пісня - це одкровення та сповідь, що зачіпають надірвані струни сьогодення. Це ліки від розпачу й натхнення на подальшу боротьбу!

До слова, Оксана Білозір - українська артистка, громадський та політичний діяч.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення