Олеся Киричук з концертною програмою "Для тебе"

Олеся Киричук з концертною програмою "Для тебе"

Всі анонси від: International Producer Company ''Shulyar Artists''

Після перемоги в телепроекті «Шанс» з піснею «Світ прагне» та участі в телепроекті «Голос країни» у 2016 році Олеся Киричук вирішила привезти до Києва свою сольну програму «Для тебе». Авторські пісні у виконанні голосистої співачки Олесі Киричук звучатимуть у столиці 5 серпня у арт-пабі «Бочка на Подолі» (вул.Верхній Вал 22;початок о 20-00 год).

Олеся Киричук – учасниця та переможниця багатьох телеконкурсів та музичних фестивалів («Шанс», «Голос країни», «Золоті трембіти», «Молода Галичина»). Співачка досить багато років виконує якісні україномовні пісні в жанрі поп-рок та співпрацює з гуртами західної України як сольна виконавиця (зокрема з гуртами «Мері», «Rock-H» та інш.)

У 2012 році в ефірах  українських радіостанцій з’явилась пісня Олесі Киричук «Як ти мене знайдеш»,що стала хітом,через деякий час на неї було від знято відео роботу.

У 2014 році Олеся Киричук написала пісню «Тато» та присвятила її батькові. На пісню було зняти кліп режисером Лесем Панчишином. Саме ці пісні прославили Олеся Киричук як сольну виконавицю.

У 2016 році співачка розпочала співпрацю з продюсерською компанією  «Shulyar Artists», презентувала концертну програму «Золоте Українське Ретро» у клубі «Picasso»  та новий анімований кліп на народну пісню «В зеленому гаю». Саме зараз даний кліп в ротації на музичних каналах України: http://m1.tv/clips/11357-olesya-kirichuk-v-zelenomu-gayu

До репертуару сольної програми «Для тебе»,співачка підібрала  свої відомі хіти « Як ти мене знайдеш», «Тато», «Стань моїм спокоєм», «Іменем кохання» та нові пісні,котрі шанувальники почують вперше.
https://vk.com/dlyatebe2016

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення