Оркестр «РадіоБенд Олександра Фокіна» представляє програму “DJazz”

Оркестр «РадіоБенд Олександра Фокіна» представляє програму “DJazz”

У квітні, спеціально для українського глядача, буде представлено нову феєричну програму “DJazz”. 
24 квітня 2014 року у Національному палаці “Україна” відбудеться прем’єра унікальної музичної програми DJazz” від “РадіоБенду Олександра Фокіна”. Концерт буде приурочений відкриттю ювілейного 15-го Міжнародного дитячого джазового фестивалю “Джаз над морем”, хедлайнером якого стане один з найкращих оркестрів світу на чолі з Олександром Фокіним. 

Організатори обіцяють подарувати глядачу новий погляд на сучасний джаз, зберігаючи найкращі традиції  класики. Це революція у музиці, поєднання найкращих зразків та прийомів звучання акустичних інструментів і найсучасніших досягнень синтезаторного звуку: унікальних тембрів, електронних ритмів та навіть DJ-сесій.
Звучання у стилі “DJazz” оцінили найяскравіші представники джазового світу, які разом з оркестром будуть презентувати для вас унікальне шоу. Серед них всесвітньо відомий саксофоніст Ерік Марієнтал, учасник легендарної групи «Чикаго», барабанщик Вальфредо Рейес-мол. та  інші.
Прем’єра музики у стилі “DJazz” має стати однією з найрезонансніших культурних подій року. Протягом двох годин ви будете чути  такий знайомий, але вже зовсім інший джаз, що  зазвучить  у нерозривній  гармонії з музичними ритмами ХХI сторіччя. Ніхто навіть не може собі уявити, як яскраво та багатогранно це звучить наживо! 
Зовсім новий джаз у виконанні неперевершеного “РадіоБенду Олександра Фокіна” – це той місточок між поколіннями, що згодом поєднає найкращі здобутки метрів ХХ сторіччя та тих, хто обов’язково буде їм наслідувати. Відчуйте й ви це поєднання та погляньте на добре знайомий вам джаз з зовсім іншого боку!
ЦІНА: 150-800 грн.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення