Освітній проект PROmusic USA про співпрацю з американськими музикантами

Освітній проект PROmusic USA про співпрацю з американськими музикантами

Всі анонси від: Американський дім

ЩО? 
Освітній проект PROmusic USA. Мета проекту - представити українському творчому середовищу актуальну інформацію щодо співпраці з американськими фахівцями у сфері музичного бізнесу. Організаторами освітнього проекту PROmusic USA є Американський Дім в Україні та музична digital-агенція Soundbuzz. Модератором воркшопів буде Дарця Тарковська, засновниця агенції Soundbuzz.
ЯК? 
Воркшопи будуть проходити в режимі online-спілкування з американськими спікерами. Кожен з присутніх в аудиторії матиме змогу не тільки слухати спікерів, а й ставити їм запитання, отримувати конкретні рекомендації та пояснення. 
КОМУ?
Всі воркшопи розраховані на професійну аудиторію - менеджерів та директорів артистів, промоутерів, власників лейблів, музичних журналістів, блогерів, DIY-музикантів.
Всі воркшопи безкоштовні. Для входу в Американський Домі при собі необхідно мати паспорт. 
Попередня реєстрації на кожний із заходів - обов'язкова. 
18:00 Краудфандинг у музиці. 
Спікер: Ян Андерсон - співзасновник освітнього проекту Launch and Release.
Розмовляти будемо про те, чи можливо музикантам-початківцям зібрати гроші для свого першого проекту. З чого починати, які обирати зарубіжні платформи і чого не можна робити ні за яких обставин... 

19:00 Досвід української виконавиці у краудфандингу
Спікер: Ейра
Як працює краудфандинг для українських артистів? Своїм досвідом у цьому питанні з нами поділиться українська співачка Ейра, яка цього року успішно завершила краудфандинговий проект на сайті Kickstarter. Це практично унікальний випадок успішного українського проекту на американській платформі у музичній сфері. Проте наскільки складно було досягнути такого результату? 
Зареєструватися можна ТУТ: http://bit.ly/1JUWQRk

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення