Оздоровчі тренування у фітнес-студії «Doctor FIT»

Оздоровчі тренування у фітнес-студії «Doctor FIT»

Оздоровчі тренування у фітнес-студії «Doctor FIT» ("Здоров'я" та "60+") - це сучасні фітнес-тренування, метою яких є зміцнення здоров'я, поліпшення фізичного й психо-емоційного стану організму, відновлення функції хребта і суглобів, укріплення м'язів тощо. 
Тренування складаються з комплексів вправ:

  • силові вправи: зміцнення м'язового апарату;
  • суглобова гімнастика: профілактика та реабілітація суглобових захворювань;
  • пілатес та стретчінг: розвиток гнучкості, збільшення міцності та еластичності сухожиль;
  • координаційні вправи: поліпшення координації рухів;
  • аеробна гімнастика: збільшення загальної фізичної витривалості.

ГРУПА "ЗДОРОВ'Я":
Оздоровча фізкультура підвищує рівень фізичного і психічного стану людини до рівня, який гарантує стабільне здоров'я. Вона покликана впливати на весь організм в цілому, тому і вправи на треннуваннях групи "Здоров'я" дуже різноманітні: використовуються елементи ЛФК, пілатеса, йоги, функціонального тренінга TRX&RIP, силової гімнастики тощо. 

Тренування проводяться малими групами з індивідуальними навантаженнями.
ГРУПА "
Fitness MIX":
Тренування "Fitness MIX" поєднує комплекси вправ з TRX, функціонального тренінгу і пілатеса. Кожне тренування має окрему програму, що забезпечує різноманітність і універсальність навантажень для гармонійного розвитку тіла. В тренування входять: силові та аеробні навантаження для зміцнення м'язового апарату і розвитку витривалості (з використанням TRX, RIP, сендбегів, аквабегу, медболів і скакалок); координаційні вправи (на балансувальних платформах); вправи для розвитку гнучкості та еластичності сухожиль.
"ПІЛАТЕС":
Система пілатес включає в себе вправи для всіх частин тіла. Виконання вправ супроводжується концентрацією на дихальному ритмі, правильності виконання вправи і усвідомленням дії кожної вправи на ту чи іншу групу м'язів. Пілатес зміцнює м'язи преса, покращує баланс та координацію, підсилює обмінні процеси в організмі, знижує стрес. Вправи пілатес безпечні і підходять для широкого вікового спектру та різним рівнем фізичної підготовки.
"ЙОГА":

Практика йоги покращує стан тіла, розуму і духу. Її унікальність полягає в поєднанні активної напруги, глибокого розслаблення та правильного дихання. В йозі задіюються досить глибокі м'язи тіла, які не працюють при звичайних тренуваннях. На фізіологічному рівні заняття йогою поліпшують здоров'я, розвивають силу, гнучкість, плавність і зв'язаність рухів, витривалість.


В певних оздоровчих групах впроваджений персоніфікований підхід до фізичних навантажень та етапний контроль результативності. Тренування проходять за рекомендаціями спортивного лікаря з включанням у программу лікувальних вправ.
Вартість: індивідуальне  одне заняття - 300/350 грн; є можливість придбати абонемент на 10/20/50 групових занять тощо (2000-4500 грн).
Детальний розклад занять -
на сайті Студії фітнесу
Контакти: (067) 326-9644, (067) 235-2358enlightened

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення