Парк «Київська Русь: фестиваль «БИЛИНИ ДРЕВНЬОГО КИЄВА»

Парк «Київська Русь: фестиваль «БИЛИНИ ДРЕВНЬОГО КИЄВА»

15 та 16 серпня запрошуємо на один із найвизначніших і наймасштабніших заходів   Парку «Київська Русь" (с. Копачів) -  на історико-культурний фестиваль "Билини Древнього Києва IX – XI ст." 
Зануріться у епоху. Станьте свідками і учасниками грандіозної події. Ремесла і війскова справа, побут і дозвілля. 
Учасники фестивалю щедро діляться з гостями інформацією, яку довго по крупинкам збирали з древніх джерел. Так на фестивалі можна не лише побачити багато нового, що є, власне, добре забутим старим, але й спробувати самому пройти крізь віки і отримати практичні навики. Наприклад, навчитися таким доречним і в наш справам, як плетіння голкою, виготовлення шкіряних виробів, чи таким забутим ремеслам, як плетіння кольчуг чи видування скляних намистин. Також реконструктори запросять вас зіграти у прадавні рухливі древні ігри – лапту, кубб, чи настільні ігри – тавлеї та інші.

Любите оригінальні прикраси та інші сувеніри? Обов’язково завітайте на ярмарок майстрів. Адже лише раз на рік тут будуть представлені не просто цікаві і гарні речі з натуральних матеріалів, а історично достовірні реконструкції прикрас, посуду, шкіряні ременів, сумок та багато іншого.
Окрім того, вас чекають такі прадавні заняття, як стрільба з лука, катання на конях. Глибше зануритися у атмосферу Середньовіччя дозволить зміна іміджу в історичній костюмерній Древнього Києва.

О 10:00-13:00 Парк розпочинає роботу для дітей:

·          катання на конях та в екіпажі 
·         лучний тир
·         середньовічна кухня
·         переодягання у середньовічні історичні костюми
·         дитячий майданчик

О 13:00 святкове відкриття Фестивалю:
"Як Київ Києвом став" – Билина про Апостола Андрія Первозванного"
"Билина про Аскольда та Олега" 
Парад учасників клубів історичної реконструкції IX-XI ст.

Приїжджайте і зануріться в минуле, станьте частиною величної епохи! 
Парк працює: з 10:00 до 23:00.
Вартість квитка:  при купівлі до 7 серпня - 105,00 грн., з 7 серпня – 150 грн. Дітям шкільного віку – 50 грн., дошкільного віку – безкоштовно. 
Купити квиток можна он-лайн на сайті Парку «Киевская Русь»: http://parkkyivrus.com/ru/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення