ВДНГ: Космічний Еко-фест "Автостопом по Галактиці"

ВДНГ: Космічний Еко-фест "Автостопом по Галактиці"

Всі анонси від: Козирний Івент

Це перший в Україні фестиваль в науково-фантастичній тематиці, який водночас спрямований на актуалізацію екологічних питань.
Але оригінальна і якісна розвага для великої кількості відвідувачів – це не єдина мета фестивалю. Головною темою заходу стануть благодійність та екологія, зокрема екологія міста Києва, в  якому ми всі з вами живемо. Саме тому, значну частину грошей, отриманих від заходу, буде перераховано на вирішення екологічних проблем міста Києва. Частина активностей і розваг фестивалю буде присвячена екологічній освіті населення.

На фестивалі на вас чекатимуть:

14 оригінальних  тематичних зон. Розваги, атракціони, шоу-програма та концерти для дорослих і дітей. 
Авторський космічний декор, яскраві фотозони, космічні сюрпризи.
Ярмарок еко-товарів, дегустації і просто смачна та корисна їжа.
Лекції і активності з екології життя та побуту від еко-партнерів заходу організацій «Let’s Do It Ukraine!» та «Україна без сміття».

Спортивні змагання, майстер-класи і показові виступи.

Сферичне кіно, музей космонавтики, арт-інсталяції, виступи ді-джеїв і популярних українських музикантів, лазерне, світлове та уф-боді-арт шоу від Чемпіона України з боді-арту 2015, водна анімація, виставка космічних тварин.

Офіційний візит Президента Галактики. Реєстрація 4 космічних шлюбів.

Еко-флешмоб, екологічна вистава, ресайклінг-інсталяція та апсайклінг-фешн-показ.
І ще багато іншого, що не можна змалювати земною мовою, а варто лише побачити!

Легенда заходу: людство досягло того етапу розвитку, який найближчим часом 100%-відсотково доведе нашу Цивілізацію до ручки.

Уважні і розумні люди, мабуть, вже помітили незворотні зміни навколишнього світу, котрі свідчать про одне: Планеті Земля приходить повний каюк. І це не порожні балачки!

Міжгалактична Рада вже ухвалила постанову, згідно якої Земля підлягає знищенню як така, котра не виправдала сподівань і гальмує розвиток Галактичного прогресу.

У землян залишився один єдиний день для того, щоб врятувати свою планету, довести, що ми не лабухи в космічних питаннях і (про всяк випадок) підготуватися до колонізації інших планет. Саме для цього, ми й відправляємося в унікальну і захоплюючу мандрівку Галактикою. Беручи до уваги умови Світової економічної кризи, мандрівка буде відбуватися автостопом.

Знаковий для всіх землян день наступає в день проведення Першого Космічного Фесту. Старт намічено на 11-ту годину ранку. Новий Галактичний Космодром розміщується на території ВДНГ, павільйон №10 (Україна, м. Київ, Пр-т Академіка Глушкова, 1).

Таким чином, мешканцям і гостям української столиці випала непогана нагода весело і змістовно провести вихідний день всією родиною  і заразом довести, що земні створіння ще дадуть жару навіть на рівні Галактики!wink

Вартість входу: 35 грн/1 день, 50 грн/2 дні. Для дітей до 12 років - вхід безкоштовний.

Вхід на територію ВДНГ - безкоштовний.

За додатковою інформацією та з питань участі й акредитації: 
т. 050 312 25 30, 097 528 51 09,  Юлія   [email protected] 
Приєднуйтеся до події на фейсбуці ttps://www.facebook.com/events/574302459410865/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення