Петрогліф - знак і символ - виставка

Петрогліф - знак і символ - виставка

20 березня о 19:00 в ЦСМ "Білий світ" відкривається виставка "Петрогліф – знак і символ" Анатолія  палкий романтик, майстер "поетичного живопису". 

Представлені на виставці роботи – це спроба матеріалізувати на полотні велику древню культуру і ритуали, звичаї та традиції… Реконструювати, вибудувати тонкий світ давно минулих часів, зробити його більш реальним, ближчим до нас, вдивляючись в їхні послання, що прийшли до нас в предметах побуту, знаках, символах, петрогліфах. Заглиблюючись у них, автор намагається зрозуміти й себе, свої проблеми, бажання і мрії. Більшість полотен створено під враженнями після поїздки на Кам’яну Могилу, що під Мелітополем.

До слова, Анатолій Фурлет народився 13 лютого 1958 року в с. Чепоноси Хотинського р-ну Чернівецької обл. 1978-1983 рр. – навчався в Одеському педагогічному інституті на художньо-графічному факультеті. Працював у художній школі учителем живопису і композиції. Член спілки художників України. Брав участь у численних виставках у України, США, Голландії, Польщі, Болгарії, Німеччині, Єгипті, Нідерландах. Твори знаходяться в державних та приватних колекціях в Україні й за кордоном. Працює як живописець і графік. Живе в м. Буча Київської обл.

Відкриття виставки 20 березня о 19.00. Експозиція триватиме до 8 квітня 2018 року, з 11:00 до 19:00.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення