Пейзажна Україна

"Наша велика країна переживає зараз духовне піднесення. На цій хвилі хочеться помічати і писати все те гарне, що є - чудові краєвиди і квіти".
Ірина Діброва.

Запрошуємо на персональну виставку Ірини Діброви "Пейзажна Україна", що відбудеться 20 січня - 4 лютого 2017 року у Центрі Української Культури та Мистецтва.

Ірина Діброва – художниця, дизайнер. Член Союзу дизайнерів України. Народилась у м. Хабаровськ. Навчалась у Московському вищому художньо-промисловому училищі (МВХПУ, колишньому Строганівському); Далекосхідному державному гуманітарному університеті (ДГГУ, факультет живопису та дизайну); Майстерні Селін Карбонель (Париж).

Із 1980 року живе в Києві. У 1988 році разом із групою художників організувала ТОВ «Гончарі» на Андріївському узвозі. Із 2000 року – автор та співвласниця дизайн-салону «Лінія Деко» (м. Київ). У 2013 році започаткувала дизайн-студію «Профгруп».
Учасниця всеукраїнських та міжнародних виставок. Провела дві персональних виставки. Твори Ірини Діброви знаходяться в приватних збірках та галереях України й інших держав

Відкриття виставки:  20 січня о 17-00

Час роботи виставкових залів:
Пн.- Пт. – 10:00 – 19:00; Сб. – 10:00 – 18:00; Нд. – вихідний.

Адреса Центру Української Культури та Мистецтва:
Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В
ст.м. «Контрактова площа» (вихід з метро в бік вулиць Верхній і Нижній Вал)

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення