Піаніст Егор Грушин (NEOCLASSICA) у кінотеатрі «Кінопанорама»

Піаніст Егор Грушин (NEOCLASSICA) у кінотеатрі «Кінопанорама»

Маестро ЕГОР Грушина (NEOCLASSICA) знову в Києві з новою програмою і візуалізацією на великому екрані! Коли він сідає за рояль – час втрачає свою важливість і весь плин сьогоденних турбот розчиняється в вічності. Саме такі відчуття виникають у всіх присутніх в глядацькій залі, коли за рояль сідає молодий віком, але митець з великої літери Єгор Грушин. Його без сумніву можна назвати «гордістю України», як колись класики Моцарт, Бах, Бетховен карбували власними  творами свої  імена в вічності, так і Єгор Грушин вже входить  в ТОП 200 класичних композиторів всього світу, за версією найбільшого музичного порталу reverbnation.com. Егор Грушин один з небагатьох представників неокласичного стилю в Україні .Його новаторство в сучасному українському мистецтві очевидне та беззаперечне.  Всім композиціям, які створює музикант притаманний власний неокласичний стиль. 
У свої 22 роки талановитий композитор та піаніст має  вже три власних  альбоми  «Inside» (2012), «Absolution» (2013),"Dominicano"(2014)  та працює над виходом четвертого, створює музику до кінофільмів та кожним своїм твором робить цей світ досконалішим, світлішим та добрішим.  Маестро Егор Грушин своєю безсмертною творчістю вносить в життя кожного мистецтво, в самому глибокому та повному розумінні цього слова.
 Зараз , після більш ніж річної перерви  та пошуку нових ідей, композитор розпочав роботу над новою платівкою, де крім фортепіано будуть задіяні  також перкусія, гітара, бас, струнний квартет та небагато звукових ефектів.

На концерті 22 червня в Кінопанорамі буде звучати спеціально підготовлена нова програма, де прозвучать як нові композиції з майбутнього альбому, так і вже відомі треки з новим, зробленим спеціально для цього концерту, аранжуванням. Незвичне, романтичне, десь навіть релаксуюче поєднання роялю та акустичної гітари, у авторському виконанні маестро Егора Грушина та гостя цього вечора Володимира Павловського зроблять цей літній вечір дійсно особливим та незабутнім. А динамічна візуалізація, яка буде транслюватися на великому єкрані залу, задіє ще більше Ваших сенсорних відчутів, що посилить масштабне сприйняття мистецтва. Майстерне виконання  музики автором разом з його яскравою харизмою  влучать Вам в самісіньке серце, адже коли музика говорить з душею - весь світ завмирає.
ВІДЕО: http://www.youtube.com/watch?v=vAZXuKX3j0k 
Ціна: від 120 грн
Квитки можна придбати на: http://www.parter.ua/ua/calendar/2015-06-22/8137.html

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення