PlasTalks: Навички майбутнього №5

PlasTalks: Навички майбутнього №5

PlasTalks: Навички майбутнього - це зустрічі із яскравими особистостями, фахівцями своєї справи, які готові до діалогу і пошуку спільних відповідей. Разом із вами будемо дізнаватися про те, "як не стати непотрібною людиною в майбутньому".

Нас чекає виступ спікера, інтерактив та нетворкінг.

"На цій зустрічі спробуємо розібратися як стереотипні підходи до планування та проектування змінилися на новітні, та чому гнучка постановка задачі - це одна із складових успішної реалізації проекту", - додають організатори.

У програмі:

- Що таке управління проектами і з чим його їдять?
- Що таке Scrum, "Залізний трикутник" планування, ССРМ? 
-Як зробити, щоб люди у команді могли покластися один на одного і знати чого очікувати один від одного? 
- І чи пов'язані з процесом управління пасивність у роботі, відсутність мотивації, конфлікти в команді, травматизм, втрата якості, змарновані ресурси, перевитрата коштів, зростання термінів виконання, гасіння «пожеж»? (Спойлер: так. Але як?).

Спікер: Сергій Гвоздьов - професор Київської школи економіки, керуючий партнер компанії "Необхідно та достатньо". Основний напрямок роботи пана Гвоздьова пов’язаний з впровадженням методів управління потоками на основі Теорії обмежень (Theory of constraints) і ощадливого виробництва. 

Умови участі: Знання та натхнення - за 100 грн при онлайн-оплаті до 25 червня (реквізити ви отримаєте на e-mail після реєстрації), 150 грн - з 25-го до 27 червня та за умови оплати при вході на подію (ми не заробляємо за допомогою події, усі кошти йдуть на організацію та покращення майбутніх подій PlasTalks та на розвиток організації).

Реєстрація (обов'язково)!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення