Подорожній щоденник - Виставка творів малярства та графіки Василя Легкого

Подорожній щоденник - Виставка творів малярства та графіки Василя Легкого

Запрошуємо Вас з 5 лютого по 28 лютого 2019 року відвідати виставку творів малярства та графіки Василя Легкого «Подорожній щоденник» в рамках проекту «Арт-кемп або творчий розвиток особистості»!

Легкий Василь Юрійович – художник-графік. Народився 29 квітня 1981 року у м. Києві. Навчався у київській художній школі №9. У 1998 р. розпочав навчання на Видавничо-поліграфічному факультеті Київського політехнічного інституту. 2006 року отримав диплом і спеціальність художника – графіка. Працював дизайнером у будівельній фірмі, головним художнім редактором у видавничому домі «Києво-Могилянська академія». Багато мандрував, їздив у творчі відрядження до Італії,Чехії, Польщі та Німеччини, робив замальовки у Болгарії та країнах СНД. Нині він майстер-викладач літографської майстерні Національної Академії Образотворчого мистецтва і Архітектури, живе у смт. Борова (Мотовилівка) Київської області Фастівського р-ну, виконує приватні замовлення: робить театральні маски, малює портрети, різьбить по дереву тощо. Митець працює у різноманітних жанрах художньої творчості: скульптура, олійний живопис, акварель, графіка (зокрема літографія). Роботи Василя Легкого були представлені на всеукраїнських та персональних виставках у Києві, Фастові, Чернігові та інших містах України. Його живопис сповнений сонячного світла, що мережить поміж зеленого листя, відбивається від блакитних озер, грає на банях церков; зберігає тонкі нюанси кольору, побачені і збережені художником в моменти творчого злету і натхнення.

Відкриття виставки відбудеться 8 лютого о 17.00. Координатор: Аліна Острова, завідувачка відділу мистецтв Державної бібліотеки України для юнацтва. Конт. тел.: 257-8627. Ласкаво просимо до Виставкової зали Бібліотеки!

Коментарі до події (1)
  • Мирослава Татарчук 30 Січня

    Обов'язково підемо)))))
Отримуйте
регулярні оновлення