Показ короткометражних фільмів EMERGING ARTISTS від кінофестилю "Молодість"

Показ короткометражних фільмів EMERGING ARTISTS від кінофестилю "Молодість"

Всі анонси від: Київський мiжнародний кiнофестиваль МОЛОДIСТЬ

Короткометражний фільм – це форма, що нині поєднує мистецтво та кіно, залишаючи місце для експериментів та відкриттів. Нинішні короткометражні фільми не документують, а радше розкривають образ, що стоїть за образом, і розширюють ракурс для глядача. 
27 жовтня, в FEDORIV Hub, пройде показ короткометражних фільмів Emerging Artists від фестивалю "МОЛОДІСТЬ".
Роботи відібрані для цієї програми дають уявлення про творчі методи молодих творців, кожен з яких має власні шляхи пошуку залишків реальності у псевдореальному віртуальному світі. Експерименти та креативність дають глибоке розуміння людської натури та показують, як форма короткого метру співіснує з сучасною філософією та критикою. 
“Уламки” ‒ це переосмислення жанру фільму-есею, “Вуаля” переносить архівний матеріал у сьогодення, “Джинси “Мустанґ” узагальнюють сучасні штампи, аби стисло окреслити їхні наслідки. “Влада тиші” показує недоторкану природу, яка поступово викриває себе, наче в ілюзорному світі, тоді як “Сім разів на день ми оплакуємо нашу долю, а вночі прокидаємось, щоб не cнити” перетворює наш ілюзорний світ на сон, який зникає після пробудження. “Моє горло, моє повітря” переосмислює класичну родинну історію, використовуючи популярні в 21 столітті сімейні коди, а “Гіпоцентр” об’єднує фрагментарні уривки вигадки та реальності у часовий одухотворений ансамбль, який приводить в рух уривчаста музика, і який демонструє, як сьогодні слід розповідати історії.
Реєстрація обов'язкова:
 http://uk.fedoriv.com/hub/event/emerging-artists-vid-molodist/http://uk.fedoriv.com/hub/event/emerging-artists-vid-molodist/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення