Польсько-українське рок-шоу гуртів ENEJ та KOZAK SYSTEM «WARSZAWA- КИЇВ»!

Польсько-українське рок-шоу гуртів ENEJ та KOZAK SYSTEM «WARSZAWA- КИЇВ»!

Всі анонси від: Sentrum

Не пропустіть потужне та яскраве шоу від всесвітньо відомих гуртів, насолодіться безкінечним драйвом, відчуйте невтримну енергію та єдність двох по-справжньому братьских народів! Квитки вже в продажу!

KOZAK SYSTEM – український гурт, який постійно представляє Україну на європейських та світових музичних фестивалях. В 2015 році польскі ЗМІ назвали KOZAK SYSTEM найвідомішою командою з України, а трек "Kochaj i Żyj", записаний разом з польским гуртом "Red Lips" - безумовним хітом, який опинився в трійці найкращих польських треків цього року.
Влітку 2015 року KOZAK SYSTEM представляли Україну на міжнародному музичному фестивалі у Польщі "Oświęcim LIFE Festival", де грали разом з UB40, Сhris De Burgh, Lemon та іншими відомими музикантами зі всього світу. В серпні KOZAK SYSTEM зіграли на чеському фестивалі TRUTNOFF, де стали хедлайнерами фестивалю разом із Prodigy, The Subways, Matisyahu.
Восени 2015 Kozak System  проїхали найбільшими містами України з концертною програмою «НАШ МАНІФЕСТ». 

ENEJ — всесвітньо відомий польский рок-гурт, більшість учасників якого має українське коріння. Назва гурту інспірована головним героєм «Енеїди» українського драматурга Івана Котляревського. 
Музиканти грають в стилі альтернативний рок, який вдало поєднується з елементами ска, джазу, реггі та української етнічної музики. 
Сингл «Radio Hello» в 2011 році посів перше місце в чотирьох польских чартах та зібрав на youtube понад 9 мільйонів переглядів, що робить його найбільш популярним україномовним відео в світі. 
Поляки Enej та українці Kozak System встигли відзначитись неодноразовою співпрацею: взимку 2014 року Enej разом з Kozak System та Maleo Reggae Rockers на демонстрацію солідарності з українським народом оприлюднюють польску версія пісні «Брат За Брата», яка вважається неофіційним гімном Майдану. Другою спільною роботою Kozak System та Enej стала пісня «Біля тополі» - крик душі, який Enej присвятив всім, котрі загинули за правду і волю нових поколінь. 

Посилання на відео: https://www.youtube.com/watch?v=FpC9V-5bnEM - Біля тополі 
https://www.youtube.com/watch?v=ulbEgem8W-Y - Коли Вона 
https://www.youtube.com/watch?v=IQSeQECql0Q - Radio Hello

Kozak System: http://kozaksystem.com 
https://www.facebook.com/kozaksystemband/

Enej:  http://enej.pl 
https://www.facebook.com/enejband/

5 березня 2016 року, 19-00, Київ, клуб «Sentrum»
Придбати квитки он-лайн: http://www.concert.ua/booking/enej-kozaksystem

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення