Постколоніальна критика російської імперської літератури.  Лекція Вахтанґа Кебуладзе

Постколоніальна критика російської імперської літератури. Лекція Вахтанґа Кебуладзе

Всі анонси від: Остання Барикада

12 вересня у мистецько-гастрономічному просторі «Остання Барикада» стартує цикл лекцій Вахтанґа Кебуладзе. Перша лекція під назвою «Постколоніальна критика російської імперської літератури» розпочнеться 12 вересня о 20:00. За келихом вина поговоримо про російський імперіалізм і російську літературу: стратегії захоплення і панування. Також в центрі уваги — ксенофобія і сакралізація страждання як стратегії російського імперіалізму, втілені в російському православ’ї та російській літературі.

Вахтанґ Кебуладзе — український філософ, перекладач, поет і публіцист. Автор книжок "Феноменологія досвіду" і "Чарунки долі". Доктор філософських наук. Викладач Київського університету імені Тараса Шевченка та Києво-Могилянської Академії.

У вересні на поціновувачів української філософії чекає ще дві лекції Кебуладзе з циклу в «Останній Барикаді»: «Інтелектуали contra інтеліґенція» (20 вересня) та «Вічне місто, жертва й імперія» (27 вересня). Вартість лекції — 70 грн. Бронюйте місця за тел. 068 907 1991 та приходьте! Слухачів «Остання Барикада» пригощає келихом вина.

Коли: 12 вересня, 20:00

Де: Остання Барикада, Майдан Незалежності, 1 (десь під Лядськими воротами)

Вартість: 70 грн

Бронювання місць за тел. 068 907 1991

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення