Postman презентує новий альбом на даху Roof

Postman презентує новий альбом на даху Roof

Всі анонси від: Roof, Postman

Postman презентує новий альбом на даху Roof
Postman – сольний акустичний проект вокаліста української інді-групи 5 Vymir Костянтина Почтаря. У супроводі акустичної гітари і гармоніки Postman розповідає історії, що трапляються з ним і навколо нього, торкаючись суспільних тем, політики, стосунків між людьми і любові до рідного міста, та надихаючись Бобом Діланом, Девідом Кросбі і Ніком Дрейком, американським фольком, музикою 60-х. Його творчість просочена ідеями панування миру і любові, і водночас нерозривно пов’язана із сучасним українським соціумом, який важко переживає зміни, що виявились невідворотними.

Дебютний ЕР «Бали і Кораблі» вийшов восени 2015 і повністю складався з україномовних композицій. За підсумками порталу cultprostir.ua однойменний трек «Бали і Кораблі» потрапив у ТОП-100 кращих українських пісень 2015 року.
У липні 2016 виходить новий альбом Postman, в якому, окрім звичних фолькових мотивів, додаються вкраплення музики бароко зі звучанням скрипки, і стає ще більше гостросоціальної лірики, що нерозривно поєднується із піснями про любов у різних її проявах. Костянтин Почтар анонсував, що цей альбом складатиметься з двох різних, але рівних частин – англомовної і україномовної. Разом з виходом LP, Postman оголошує концертний тур і вихід кліпу на пісню «Київські Вулиці», яка стала фаворитом серед публіки.

Подія у ФБ
Вхід вільний.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення