Практична конференція від LEAN INSTITUTE UKRAINE

Практична конференція від LEAN INSTITUTE UKRAINE

Lean Institute Ukraine (представництво всесвітньої організації Lean Global Network), за підтримки фонду Василя Хмельницького KFund, 24 травня 2018 року проводить практичну конференцію «LEAN: ефективність розробки, виробництва, продажів» у Києві в готелі
Хілтон.

Президент Lean Institute Ukraine Сергій Комберянов зазначив: Lean культура вже привела до успіху Toyota, Amazon та Zara. Прийшов час для українських компаній скористатися Lean на шляху підвищення конкурентоспроможності на світовому ринку»

Підприємець Василь Хмельницький: «Всі заводим, що ми будуємо будуть відповідати філософії Lean,тому що це запорука високих бізнес результатів».

Lean як філософія розвитку компаній вже довела свою ефективність не лише в світі, але й в Україні: вітчизняні виробничі та сервісні компанії показують вражаючі результати в покращені своїх процесів, зменшенні втрат та збільшенні конкурентоздатності. Однак все більше організацій розуміють, що Lean - це не лише про процес виробництва чи надання послуги, це культура всієї компанії, і, залучивши до трансформації компанію в цілому, можна досягти стійкого і значно більшого результату.

Другу щорічну конференцію від Lean Institute Ukraine ми вирішили присвятити загальному вдосконаленню процесів від розробки продукту до продажів, включаючи виробництво, щоб показати які ще можливості надає нам Lean філософія. Під час конференції ви дізнаєтеся, як комплексно підходити до вирішення проблем на підприємстві; як покращення процесів на виробництві залежить від ефективності інших етапів життєвого циклу продукту, що стоять вище чи нижче в потоці надання цінності; потенціал “невиробничого lean” та про останні тенденції Lean у виробництві та наданні послуг в Україні та світі.

На конференції буде обговорено:
- LPPD (Lean Product and Process Development) – як ефективний інструмент розробки
продуктів та процесів; - Унікальні можливості Lean в продажах та Lean маркетингу;
- Гнучкість (Agile) як секрет успіху компанії;
- Комплексний підхід до впровадження Lean-виробництва;
- Успішні приклади зарубіжних та українських компаній.

Аудиторія: топ менеджери та менеджери середньої ланки, власники бізнесу.

Дата: 24 травня 2018 року.
Час: 9:00-16:30.
Адреса: готель Hilton Kyiv, бульвар Тараса Шевченка, 30, Київ.
Вартість участі: 3500 грн.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення