Прем'єра "Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2" 3D

Прем'єра "Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2" 3D

Рік: 2015. 
Країна: США
Режисери: Френсіс Лоуренс.
Студія: Lionsgate
Жанр: драма, пригоди, трилер, фантастика
Прем’єра (в Україні): 19.11.2015
Прем’єра (у світі): 20.11.2015
Тривалість: 145 хв
Вікові обмеження (років): 14.
В ролях: Дженніфер Лоуренс, Елізабет Бенкс, Джуліанна Мур, Ліам Хемсворт, Джош Хатчерсон, Вуді Харрельсон.

Разом з народом Панему, Кітнісс протистоїть Президентові Сноу, у фінальній битві повномасштабної революційної війни. Вона об'єднується не тільки зі своїми друзями, Гейлом, Крессідою, Фінніком і Пітою, а і зі службовцями тринадцятого району, які ризикували життям заради громадян Панему. Кітнісс хоче влаштувати замах на Президента Сноу, який став одержимий ідеєю знищення дівчини. Незважаючи на те, що повстанці контролюють більшу частину Панему, Евердін повинна пройти останнє випробування, щоб перемогти в "грі", і захопити Капітолій. Весь цей час вона ризикує життями своїх друзів і близьких.
Про зйомки: На жаль стрічка "Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2" стала останньою для Філіпа Сеймура Хоффмана. Талановитий актор за своє життя встиг зіграти в багатьох чудових фільмах, і запам'ятатися дуже широкому колу глядачів. Варто назвати з його фільмографії "Дурнів немає" з Полом Ньюманом, "Ночі в стилі бугі" Пола Томаса Андерсона, "Великий Лебовські" братів Коенів, "Магнолія" з Томом Крузом, "Капоте" (за роль в якому Хоффман отримав Оскар), "Майстер", "Найнебезпечніша людина" Антона Корбейна та ін.
Режисером картини виступив Френсіс Лоуренс. Серед його робіт "Костянтин: Повелитель пітьми" з Кіану Рівзом, "Я - легенда", "Води слонам!", а також дві попередні частини "Голодних ігор". Першу частину зняв Гері Росс, режисер "Плезантвіля" і "Фаворита".
Ліам Хемсворт, брат Кріса Хемсворта, який зіграв Гейла, сказав, що ця частина може бути найкращою у серії. Вона не відпускає глядача своїми напруженими сценами.
Композитор фільму "Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2", Джеймс Ньютон Ховард, є лауреатом премії Сатурн і багаторазовим номінантом на Оскар. У його роботах числяться "Американці" з Аль Пачино і Джеком Леммоном, "Первісний страх", "Адвокат диявола", "Шосте почуття" Шьямалана, "Бетмен: Початок" і "Темний лицар" Крістофера Нолана, "Стрінгер" та ін.
Багато сцен Капітолію були зняті в Парижі та Берліні.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення