Прем’єра українського документального фільму «Шалений / Mad about»

Прем’єра українського документального фільму «Шалений / Mad about»

Всі анонси від: SPtv studio, Будинок Кіно

Прем’єра українського документального фільму Олександра Парфьонова «Шалений / Mad about».

Велосипед – дійсно геніальний винахід людства. Здавалося б, скільки усього вже було сказано про спадщину найбільш знаменитого ноу-хау – колеса, скільки людей уже не уявляють собі життя без цієї «машини для їзди, яку приводять у рух ногами з допомогою педалей». Від початку випуску перших гірських велосипедів (mountainbike) у 1979 році, двоколісні коні стали ще більш демократичним і універсальним захопленням, даруючи радість руху і польоту мільйонам – не тільки дорогами, а й усюди, куди лише може завести людська фантазія. Але у чому полягає магія тяжіння маунтінбайка і що змушує людей по всьому світу «шаленіти», в доброму сенсі цього слова?

«Шалений / Mad about» («Безумный / Mad about») – це фільм про людину, для якої велосипед і зокрема маунтінбайк – не просто засіб пересування, а засіб самовираження та джерело адреналіну. Половину зі своїх 30 років киянин Дмитро Федоров (Mad) провів на байку, і любов до двоколісного світу, з якою він крокує життям, знаходить своє відображення в усьому, що він робить.

Стрічка дає змогу згадати, як усе починалося, вело-тусовку Києва початку ХХІ століття, спробувати розгадати природу цього захоплення і зрозуміти, яке місце маунтінбайк посідає у житті таких одержимих ним людей як Mad. Різноманітність стилів їзди, які Дмитро Федоров спробував за 15 років, було відображено у фільмі завдяки багатолітнім зйомкам, а думки друзів, соратників по команді та сім’ї дозволять краще відчути той світ, яким живе наш герой та інші люди, які так само як і він надихаються гірським велосипедом.

Режисер, оператор, монтажер: Олександр Парфьонов.

Асистент режисера, фотограф, дизайнер: Артем Белокур.

Музика: Exact Division (Україна), Xnamed (Україна), Mr. Wilfred (Іспанія) та інші.

У фільмі знімалися: Дмитро «Mad» Федоров, Віталій Нечипоренко, Олексій Приймачек, Єгор Приймачек, Андрій Джибраїл, Оксана Федорова.

2015 рік, Україна, 30 хв.

Сторінка події на Facebook https://www.facebook.com/events/1065253233498319/

http://www.ukrkino.com.ua/budynok/afisha/?id=3064

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення