Презентація бестселеру Андрія Куркова "Шенгенська історія"

Презентація бестселеру Андрія Куркова "Шенгенська історія"

Всі анонси від: Видавництво "Фоліо", ДОВЖЕНКО книги.кава.кіно

21 листопада, о 19:00, у ДОВЖЕНКО книги.кава.кіно, вул. Бульварно-Кудрявська (Воровського), 43а  запрошуємо на презентацію нового роману Андрія Куркова «Шенгенська історія».

Андрій Курков - журналіст, письменник, сценарист (за його сценаріями знято понад 20 документальних і художніх фільмів), автор понад двох десятків книг. Його твори перекладені 36 мовами, в тому числі англійською, німецькою, французькою, іспанською, голландською, турецькою та ін.

Андрій Курков - один із двох письменників пострадянського простору, чиї книжки потрапили в топ-десятку європейських бестселерів.

Чи варто піти на презентацію "Шенгенської історії"? Ознайомтесь із зав'язкою роману.

21 грудня 2007 року опівночі Литва приєдналася до Шенгенського простору. У цю ніч три молоді пари, подружилися на рок-фестивалі, зібралися на хуторі Піенагаліс, щоб відзначити «Шенгенську ніч» і поділитися один з одним планами на майбутнє. Інгріда та Клаудіюс говорили про свій переїзд до Лондона, Андрюс і Барбора збиралися в Париж, а Рената і Вітас - до Італії. Вони не знали і навіть припустити не могли, чим їм доведеться там займатися. Вони довіряли Європі та були впевнені, що вона їх не підведе. Вони були молодими і самовпевненими.

І поки вони сиділи за столом і очікували «шенгенську північ», далеко від Піенагаліса до шлагбаумів, які перекривають дорогу на литовсько-польському кордоні, підійшов старий з дерев'яною ногою, який знав Європу як свої п'ять пальців. Він дочекався півночі і, як тільки прикордонники підняли назавжди смугастий шлагбаум, став першим литовцем, який перейшов кордон без  перевірки паспорта. Перед ним теж відкривалася далека дорога, а в схованці його дерев'яної ноги вирушили в подорож разом зі своїм власником шість його паспортів. І все на одне ім'я - Кукутіс ...

21 листопада, о 19:00

ДОВЖЕНКО книги.кава.кіно,

вул. Бульварно-Кудрявська (Воровського), 43а.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення