Презентація антології «#Невимушені»

Презентація антології «#Невимушені»

Всі анонси від: Видавництво “Vivat”, Книгарня "Є"

П’ятеро українських письменників презентують збірку оповідань про своє покоління

Видавництво “Vivat” та Книгарня "Є" запрошують на презентацію анталогії зірок сучасної української прози, талановитих юних авторів покоління невимушених: Марка Лівіна, Катерини Бабкіної, Мирослава Лаюка, Ірини Цілик та Артема Чеха, яка відбудеться 25 жовтня о 18:30 у приміщенні Книгарні "Є" (вул. Лисенка, 3, м. Київ).

Невимушені — покоління мрійників та вільнодумців, що прожили більшу частину свого життя вже у вільній Україні. Найяскравіші автори об’єдналися, щоб в одній збірці жанром короткої прози описати СВОЄ покоління та вписати у видання свою #the story. Післямову до видання написав відомий письменник — Любко Дереш, який і сформулював визначення невимушених.  

Антологія «#Невимушені»і складається з 5 оповідань українських авторів, які відобразили життя своїх однолітків. Кожен з них показав свій погляд на тему невимушеності та життєві цінності нового покоління.

Перша гучна презентація видання «#Невимушені» відбулася в рамках Форуму видавців у Львові. Й цікавість до книги тільки зростає. Близькість авторів і читачів за віком впливає на те, що молодь дослуховується до них та обирає, як лідерів думки.

Формування нового літературного голосу покоління відбувається вже зараз, й ми стаємо його свідками.

На презентації будуть присутні усі п'ять авторів, відбудеться автографсесія та дискусія, а усі бажаючи зможуть придбати книгу.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення