Пригоди кота у чоботях

Пригоди кота у чоботях

Всі анонси від: ФОП "Крупський"

Музична вистава "Пригоди кота у чоботях", у виконанні сучасного драматичного театру "СТД12"
Подарунок від організаторів - Фотосесія з героями вистави.
Півтори години справжнісінької та незабутньої казки для Вашої малечі. Знаменита казка про найчарівнішого Кота у цілому світі відтепер у новому форматі.

Спочатку, як водиться, господар котика ще не дуже розуміє свого щастя. Звичайно, не дуже вдалий спадок! Але Жак-простак не сумує - адже у нього тепер є вірний друг і добре серце! А друг - не просто друг, а Кіт, який вміє розмовляти і носить капелюха та чоботи.
Як не дивно, цей "спадок" володіє дивовижною чарівністю і здатністю вмовити кого завгодно на що завгодно. Спершу здається, що цей талант ніяк не може стати в нагоді нашому героєві, але одного разу цей дар виявляється неймовірно корисним. Наш не надто багатий мірошник закохується в справжнісіньку Принцесу, а вона закохується в нього! І тільки Коту під силу влаштувати щастя свого господаря, дістати згоду батька - короля. Правда, у нашого героя дуже багато конкурентів і найнебезпечніший - це сусід Людожер. Єдиний шанс на перемогу - сміливість, хитрість і вірність незвичайного Кота в чоботях.

Як завоювати Принцесу і позбавити королівство від шкідливого Людожера, ви дізнаєтесь, завітавши до нового театру на музичну виставу про любов і дружбу "Пригоди Кота у чоботях".


Купити квиток за посиланням

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення