Прихована краса

Головний герой Ховард працює в рекламному агентстві в Нью-Йорку. Не так давно в його особистому житті сталася трагедія, яка шокувала і призвела до тяжкої депресії: померла його дочка. Колеги намагаються допомогти і розробляють нетрадиційний план, щоб повернути другу ґрунт під ногами, але те, як спрацьовує план, стає повною несподіванкою. Ховард пише незвичайні листи. Але не людям, а якимось поняттям, як Смерть, Час, Любов... Як не дивно, його адресати зустрічаються з ним і намагаються допомогти в його важкій життєвій ситуації.

Англомовна назва фільму "Collateral beauty" перекладається як "Запорука краси", а в прокат він виходить як "Прихована краса". Зйомки розпочалися 22 лютого 2016 року.

Режисером картини став лауреат "Оскара" 1997 року за "Кращий короткометражний ігровий фільм" ("Дорогий щоденник") Девід Френкел. Також його режисурі належать серіал "Брати по зброї", стрічки "Диявол носить Prada" (2006) й "Марлі і я" (2008).

Головну роль в цій драмі виконав дворазовий номінант на "Оскар" за "Кращу чоловічу роль" Вілл Сміт. Свої статуетки він міг отримати в 2002 за фільм "Алі" й у 2007 за фільм "В гонитві за щастям". З інших його робіт варто згадати "Люди в чорному" (1997), "Я – робот" (2004), "Я – легенда" (2007), "Сім життів" (2008).

Інші ролі в картині виконали не менш імениті актори, серед яких Едвард Нортон ("Американська історія Х", "Бійцівський клуб", "Ілюзіоніст"), Кейт Уінслет ("Титанік", "Життя Девіда Гейла", "Вічне сяйво чистого розуму" , "Читець" ("Оскар" за "Кращу жіночу роль")), Кіра Найтлі ("Пірати Карибського моря", "Гордість і упередження", "Гра в імітацію"), Хелен Міррен ("Прянощі і пристрасті", "Королева", "Кухар, злодій, його дружина і коханець"), Майкл Пенья ("Марсіанин", "Стрілець", "Патруль", "Лють").

Прем'єра фільму відбудеться 13 грудня 2016 року на кінофестивалі в Дубаї. З 15 грудня він вийде в світові прокати.

Рейтинг: 6.80.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення