Програма "Екстрім-арена" в Національному цирку України

Програма "Екстрім-арена" в Національному цирку України

Всі анонси від: Національний цирк України

Вам подобається екстрім? Подобаються приголомшливі та екстремальні акробатичні трюки, чи просто захоплює подих від видовищних стрибків у повітрі? Чи можливо хтось з Вас любить заряджатися новими відчуттями та отримувати шалений адреналін від побаченого? Тоді вирушайте до цирку на відкриття нового сезону!

У нашій новій міжнародній програмі ви зустрінетесь з гостями Монгольського цирку, які стали золотими призерами на Міжнародному цирковому фестивалі у Фігерасі. Зауважимо, що у цирковому світі монгольські акробати вважаються найбільш темпераментними, спритними та стрімкими виконавцями.

Вони демонструватимуть вражаючі можливості людського тіла, виконуючи небезпечні стрибки у повітрі та вражаючі акробатичні комбінації. Колорит музичного супроводу, мужності та яскравої демонстрації небезпечних трюків перенесе, і маленьких, і дорослих глядачів із повсякденності в інший привабливий світ циркового свята.

Під куполом цирку літатимуть не тільки повітряні гімнасти, а ще й екстремальний велосипедист, який буде знаходитися у незвичайній сфері без страхувальної лонжі на висоті понад 10-ти метрів!

Серед акробатів, вольтижерів та повітряних гімнастів, глядачі познайомляться з небезпечними атракціонами дресированих крокодилів, тигрів та левів, які будуть дивувати Вас життєво небезпечними трюками. Нільські та місісіпські крокодили довжиною понад 3-х метрів та вагою більше 250 кг. дивуватимуть публіку незвичайним крокодилячим співом, а ще дресирувальник виконає унікальний трюк поклавши голову в розкриту щелепу нільського крокодила!
Програма підготувала ще багато шалених сюрпризів для дітлахів! Вона подарує їм зустріч із найвеселішими та найкумеднішими клоунами!
Замовити квиток можна за тел.: (044) 2878787.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення