Прохід в незнане - Виставка живопису Івана Турецького

Прохід в незнане - Виставка живопису Івана Турецького

Галерея Portal 11 презентує виставку живопису Івана Турецького "Прохід в незнане".

Іван Турецький – художник, графік, геральдист, один із авторів Малого Державного Герба України, автор сучасного герба міста Львова. Митець - учасник численних виставок в Україні та закордоном. Його роботи знаходяться у приватних колекціях у США, Канаді, Німеччині, Франції, Австрії та ін.

За словами Івана Турецького, мистецтво виконує релігійну місію та відтворює життя і зовнішній світ, перевтілюючи їх в абстрактні образи та поняття, які слугують мовою творчості художника.

Проект Івана Турецького «Прохід в незнане» – це візуалізація життєвого шляху за допомогою абстрактного наповнення твору. Кожен глядач сприймає по-своєму та знаходить свій шлях до розуміння роботи. Адже кожен твір несе в собі певну подію, згадки, емоції, стан.

Художник зазначає: «Будь-яка річ складається з елементів – великих, маленьких, часом зовсім непомітних, але кожен з цих елементів дає бачення цілого. Усі елементи, які я використовую в роботах, мають багато значень і трактувань, а разом вони створюють той самий лабіринт для виходу, де завжди присутнє світло».

Емоційна насиченість творів Турецького досягається не лише за допомогою багатогранної палітри кольорів та світла. Окрема складова живопису Івана Турецького – його ритмічність та музикальність композиції.

Під час відкриття виставки в галереї Portal 11 відбудеться презентація альбому абстрактного живопису Івана Турецького та прем’єра фільму про художника.

Виставка експонується з 10.10 по 28.10. 2019 за адресою:
Київ, вул. Трьохсвятительська, 11.
+38 (063) 397 34 57.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення