Ранкова кава ділової жінки - традиційний сніданок

Ранкова кава ділової жінки - традиційний сніданок

Всі анонси від: ГО "Ділові Українські Жінки"

Шановні пані! Щиро запрошуємо Вас взяти участь в традиційному сніданку ГО "Ділові Українські Жінки" «Ранкова кава ділової жінки», котрий відбудеться 22 лютого з 9.00 до 12.30 в столичному ресторані BEEF meat&wine (м. Київ, вул. Шота Руставелі, 11).

Ведуча сніданку - фахівець по роботі з партнерами в міжнародній благодійній організції «СОС Дитячі Містечка Україна» (SOS Kinderdorf) Наталія Дробот. 

Тема сніданку: «Шляхи взаємодії Бізнесу і Благодійності».

У рамках зустрічі будуть обговорені наступні питання: * Фінансова допомога – чи справді ефективна така модель співпраці. * Як порозумітися бізнесу та благодійності й налагодити довготривале партнерство. * Як саме бізнес може стати соціально відповідальним. Вже традиційно в рамках сніданку відбудеться розіграш подарунків від партнерів та самопрезентація кожної учасниці й обмін корисними бізнес-контактами! Пропонуємо активним та сміливим дівчатам й жінкам взяти участь у традиційному сніданку організації та провести час з користю, самопрезентуватись, поділитись власними думками у даній темі, обмінятись бізнес-контактами й зарядитись позитивом на робочий день! 

Реєстраційний внесок за передоплатою становить 400 грн. У день проведення заходу - 450 грн. У вартість участі входить смачний і поживний сніданок від ресторану BEEF meat&wine, самопрезентація та обмін бізнес-контактами.
Реєстрація обов'язкова за тел.‎+38 096 615 68 35 або на сайті.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення