Reflection. Міхаліна Хендріс

Reflection. Міхаліна Хендріс

Всі анонси від: Pavlovka ArtGallery

Pavlovka ArtGallery за підтримки Інституту Адама Міцкевича у Варшаві та Польського дому в Києві презентує експозицію польського пінхол-фотографа Міхаліна Хендріс «Reflection», що об'єднує три проекти.

Автопортрет

«Я обираю Маттерхорн - найкрасивішу гору в світі, тому що це символ гори, ікона, що показує природу як прекрасну, так і небезпечну. Ця робота присвячена пошуку мого власного шляху в житті та мистецтві, спроба злитися з природою, з якою я сильно пов'язана, це мій автопортрет».

Щоб створити фотографію, Міхаліна Хендріс використовувала мультипінхольную техніку. Вона розробила спеціальну камеру-обскуру і змінні трафарети, які пізніше стали книгою, і точно розподілила отвори таким чином, щоб їх щільність створювала світлі й темні ділянки зображення шляхом їх перехрещення.
Проект складається з багатьох прямокутників, кожен з яких являє собою відсканований фотопапір у масштабі 1:1. Процес створення цієї роботи досить трудомісткий. Треба зробити штампувальні трафарети, розрахувати експозицію, об'єднати фрагменти. За словами автора, він подібний до сходження на гору. Проект складається з трьох частин:

- фотографія, 110х61 см.
- камера з декількома отворами, 20 x 5 x 30 см.
- книга з мультіпінхольної матриці, 18 x 24 см., 114 сторінок.

Зимове небо
За допомогою мультипінхол камери Міхаліна Хендріс зробила сімейний портрет. Отвори були влаштовані так, що отримувані зображення створювали окремі сузір'я. Автор фотографувала близьких людей, щоб кожен з них формував власне сузір'я в небі.

Reflection
Серія автопортретів, знятих у відображенні хвиль.


Детальніше: 0679857783, 0997265876.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення