Зірки Готелю Чудасія - Різдвяна вистава

Зірки Готелю Чудасія - Різдвяна вистава

1. Цікавий авторський сюжет та старі добрі різдвяні мелодії 2. Завжди аткуальна сторія про силу вибору та силу мрії 3. Чудова різдвяна казка, на яку можна прийти всією сім’єю "Зірки Готелю Чудасія" радо вітатимуть вас на цей раз у Київській Малій Опері! Тотальне занурення до Різдвяної магії відбудеться за розкладом: 23 грудня о 16:30 та о 19:00! Танцювально-театральне дійство в якому є все: історія близька та зрозуміла всім, водночас, таємнича та магічна; яскраві танцювальні номери - Hip-Hop, Breaking, Contemporary, High heels, Jazz-funk, а також знайомі різдвяні мелодії, гумор та святковий настрій! Рейтинг нашого готелю – 100 зірок-учасників!

"Чудасія та й годі!" - скрикне кожен, хто вперше завітає до засніженого дивного готелю "Чудасія" на Різдво. Що зберігає він - скарби чи пастку для своїх гостей? Агнія з дитинства живе тут, плекаючи мрію- дізнатись історію свого минулого та відшукати рідного тата. Разом із нею ми долатимемо портали до нових світів, злу магію, світові роки, кригу Північного Полюсу. Хто ж буде поруч – вороги чи друзі? Що є добро, а що зло? І чи станеться цього вечора потрібне всім нам справжнє диво? Запрошуємо дітей та дорослих на казку біля нашого різдвяного затишного каміну! Буде тепло всім! 

Ідея/режисер – Таня Василькевич. Хореографи – команда Mixstyle Dance Studio. Труппа-артисти Mixstyle Dance Studio & Mobius Art Projects. Використовується фонограма та живий звук.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення