Зимові розваги "Зима на ВДНГ"

Зимові розваги "Зима на ВДНГ"

Всі анонси від: ВДНГ

Найбільша розважальна програма цієї зими стартує на ВДНГ 10 грудня. Вхід на територію ВДНГ протягом всієї зими - вільний.

–  Дорослі і дітлахи можуть подружитися із Сантою! Він чекатиме на гостей у першому павільйоні ВДНГ у своїй резиденції, яка нагадує казковий палац.

– Шанувальники фігурного катання та хокею! Вам слід відвідати найбільшу ковзанку України :) Там ви зможете не тільки покататися на ковзанах, але й зустрітися із відомими спортсменами, прийняти участь у змаганнях, майстер-класах!

– Сучасне кіно може охопити зимове небо. Щоб насолодитися подібним видовищем, завітайте до сферичного кінотеатру "Телепорт", який знаходиться у 10-му павільйоні. У програмі плоказів включені фільми, зняті на замовлення NASA та ESA. Такі кінострічки прекрасно поєднують розваги із навчанням. Дітям також сподобаються лекції із фізики, хімії, астрономії, в яких навчальний матеріал подається в легкій, ігровій формі.

– Кожен охочий нехай відвідає різдвяний ярмарок на центральній площі ВДНГ. На цей раз фуд-зона займе понад 4000 квадратних метрів! Очі розбігатимуться при виборі святкових ласощів та делікатесів. Не слід забувати про гарачі напої у лаунж-зоні.

– Найнезвичайніша казка ховається у крижаному замку ВДНГ. Сміливі герої, принцеси та жахливі дракони застигли, щоб наше серце забилося сильніше від хвилювання. Тут можна підкорити трон або з'їхати із льодових гірок! Замок - найміцніша фортеця зими. Якщо весна почнеться на три місяці раніше запланованого графіку, зима залишеться тут.

 – Той, хто не боїться зазирнути у майбутнє, хай відвідає виставку Smart robos версія 1.0. Тут чекають на сміливців роботи-артисти, роботи-танки, робозоопарк. Ви можете поринути у світ керування роботами і змагатися з ними у двобої сумо або у футбольному матчі. Все на ваш вибір!

– Поціновувачі 3D шоу можуть насолодитися ним у резиденції "Вартові мрій". Головний герой історії - Макс, намагатиметься врятувати Різдво, разом із своїм другом. Зробити це навпрочуд важко, адже слід пройти безліч складних випробувань.

 – Також на гостей очікує улюблений контактний зоопарк, гойдалковий та мотузковий парк... І головна окраса зимових свят - ялинка! Висота її сягає 8 метрів, а на її новорічні оздоби подивитися варто кожному:)

Деталі на сайті події.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення