Романтична комедія "Дитина Бріджит Джонс"

Романтична комедія "Дитина Бріджит Джонс"

Рік: 2016. 
Країна: США, Великобританія, Франція, Ірландія 
Режисери: Шерон Магвайр 
Студія: Universal Pictures, Miramax Films, Working Title Films, StudioCanal 
Жанр: комедія, мелодрама
Бюджет: 35 млн. дол. США
Прем’єра (в Україні): 15.09.2016
Прем’єра (у світі): 15.09.2016
Тривалість: 122 хв
Вікові обмеження (років): 16. 
В ролях: Рене Зельвегер, Колін Ферт, Патрик Демпсі, Емма Томпсон та інші.
Бріджит Джонс завжди мріяла про хеппі-енд. Але після офіційного розриву з Марком Дарсі, який нікуди не зник, а завжди поруч у вигляді запасного аеродрому, вона до цих пір незаміжня, правда, з успішною кар'єрою телепродюсера. І тут життя ставить Бріджит романтичну підніжку у вигляді привабливого американця на ім'я Джек, який є повною протилежністю містера Дарсі. Віддавшись пристрасті, улюблениця всіх жінок планети виявляє, що вагітна і при цьому тільки на 50% впевнена, хто з чоловіків батько її дитини.  
Це вже третій фільм про журналістку Бріджит Джонс. Раніше виходили картини "Щоденник Бріджит Джонс" (2001) і "Бріджит Джонс: Грані розумного" (2004). Перші дві частини були засновані на однойменних творах Хелен Філдінг. Сценарій цієї картини спеціально був написаний самою Філдінг і Девідом Николсом. Події фільму відбуваються до третьої новели "Бріджит Джонс: Без розуму від хлопця". 

Режисер Шерон Магуаер раніше вже знімала першу частину цієї трилогії – "Щоденник Бріджит Джонс". Над другим фільмом працювала Бібан Кідрон. Взагалі, це перша трилогія, яку режисерували тільки жінки. 


 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення