Романтичні діалоги на фоні Модерну

Романтичні діалоги на фоні Модерну

Всі анонси від: Дім Майстер Клас

Запрошуємо відвідати зустріч музичних епох,яку презентують молоді українські музиканти – Темур Якубов (скрипка), Золтан Алмаші (віолончель) та Євген Левкулич (фортепіано) в рамках проекту MK Classics (куратор - Тетяна Калініченко).

Слухачі поринуть в світ музики пізньоромантичного періоду – Йоганеса Брамса, Сергія Рахманінова, Сергія Борткевича та сучасних композиторів Золтана Алмаші (Україна) й Олександра Левковича (Канада). «Творчості цих композиторів притаманні як високий професіоналізм, так і доступність для широкої аудиторії, мелодичність та емоційність», – діляться виконавці.

Значна частина програми – це твори українського композитора-емігранта Сергія Борткевича, творчість якого вже кілька років досліджують і популяризують Темур та Євген. Опинившись у вимушеній ізоляції, композитор створив власний неповторний пласт української музики та зберіг вірність ідеалам Романтизму, хоча жив у XX столітті. Програма концерту представить його творчість в контексті видатних митців-романтиків, які вплинули на Борткевича, та відкриє маловідомі твори нинішніх українських композиторів.

Вартість квитків - 100 грн., для студентів та пенсіонерів - 50 грн.
Замовлення квитків за телефоном – 044-594-10-63


 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення