"Розбіжність реальності". Виставка живопису Сергія Луценко

"Розбіжність реальності". Виставка живопису Сергія Луценко

Всі анонси від: Арт-галерея "Мануфактура"

Арт-галерея «Мануфактура» презентує виставку «Розбіжність реальності» молодого художника Сергія Луценка, який вже авторитетно заявив про себе у творчому колі. В експозиції можна буде побачити нові роботи живописця, а також ряд вподобаних глядачами полотен більш раннього виконання.
Герої, образи і символи на картинах Сергія спонукають до роздумів про вічний життєвий вибір і немов нагадують: він є завжди. Адже тільки від нас залежить чи залишимось ми людьми, досягнувши певного статусу і становища в суспільстві; розчинимося в променях скороминучої слави або продовжимо підкорювати нові висоти; застосуємо спис ненависті або, остудивши гнів, вирішимо ситуацію мирним шляхом; спробуємо втекти від проблем в простір ілюзій або тверезо оцінимо ситуацію; назавжди закриємо своє зранене серце або наповнимо його новим почуттям.
Крім того, художник піднімає тему швидкоплинності часу і можливості отримувати задоволення від життя в сьогоденні, яку багато хто втрачає в метушні повсякденності. «Ми живемо в місті, де сонце встає і сідає. Але це не все, що з нами відбувається за день. Часом ми настільки зайняті якимись, в дійсності, непотрібними справами, що забуваємо про важливі речі. Навіть якщо світило раптом стане квадратним, ми і не помітимо, оскільки не звертаємо уваги», - так говорить про смислове наповнення однієї з робіт сам автор.
Не чужа живописцю і тема знищення навколишнього середовища. Образами своїх картин Сергій ніби говорить про те, що людській натурі властиво вбивати все прекрасне на Землі. Якщо вона бачить щось незвичайне і красиве, то спробує цим заволодіти або зруйнувати. Художник вміло експериментує з різними живописними техніками, розвиває в своїй творчості стильове різноманіття (реалізм, імпресіонізм, сюрреалізм, символізм, метафіз, абстракціонізм). Технічні прийоми, до яких вдається автор, сприяють найбільш повному розкриттю художнього образу, реалізації задуму митця.

Сергій Луценко - учасник багатьох творчих проектів, автор кількох персональних виставок, володар професійних нагород. Сергій народився в 1988 році в Україні, м. Біла Церква. Закінчив Київський Національний Університет Культури і Мистецтв. На його рахунку більше 700 картин. Багато робіт знаходяться в зібраннях приватних колекціонерів України, а також близького і далекого зарубіжжя.

Запрошуємо всіх бажаючих на відкриття виставки "Розбіжність реальності" 15 липня о 18:00.
Виставка триватиме з 15 липня 2017 до 15 вересня 2017 року за адресою: Київ, Обухівське шосе, 2.
Щоденно з 11:00 до 21:00.
Вхід на виставку вільний.
Додаткова інформація за тел: +38 (044)-200-97-47
E-mail: [email protected]

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення