Садове чаювання "Тедді-пікнік"

Садове чаювання "Тедді-пікнік"

14 червня з 11:00 до 20:00 ГО «Місто-сад», Фестиваль Структура та проект «Юні. Діти понад усе» за пітримки широкого кола партнерів влаштують Садове чаювання - тедді-пікнік у Сквері Небесної сотні (вул. Михайлівська 24-26).
Є давня європейська традиція - Garden Party - дружні та невимушені посиденьки з друзями в саду, пікніки з чаюванням, крокетом чи бадмінтоном, валянням на пуфіках та неспішними розмовами. А у дітлахів є власні світські вилазки, нагода показати своїх улюбленців – ведмедиків, зайчиків, песиків чи навіть ляльок.
Організатори запрошують маленьких містян до Скверу Небесної Сотні вигуляти своїх плюшевих друзів. Дорослі теж можуть приєднатися і посидіти на галявині зі своїми іграшками. Садове чаювання в колі сім’ї та друзів присвячене чудовому Скверу і його відвідувачам.

З 11.00 до 20.00 у Сквері можна буде: розважатись і робити добрі справи, відпочивати, слухати музику та читати гарні дитячі книги, смакувати солодощі і запивати їх чаєм та лимонадом. Відвідувачі зможуть побачити колекційних та авторських ведмежат і познайомитись з їх творцями; почаювати разом із плюшевими ведмедями; взяти участь у воркшопах; послухати історію ведмедика Паддінгтона в оригіналі (з 14:00).

О 11.30 - 12.30 буде проведено захоплюючий ведмежатко-квест - пізнавальну пригодницьку гру, під час якої діти пересуваються від старту до фінішу, відповідаючи на питання та виконуючи завдання.

Також на Пікнік у Сквері завітає пересувний Плюшевий Госпіталь, аби надати невідкладну допомогу маленьким друзям. Усі іграшки, які потребуватимуть допомогу проконсультують, зашиють-заштопають і подарують нове життя. 
Дорослі теж не будуть сумувати і зможуть повалятись на фантастичному газоні Скверу відпочити, купити щось цікаве та оригінальне для себе і своїх друзів, зробити безліч фото з улюбленою іграшкою у неймовірних краєвидах.
Свято є благодійним. В рамках пікніку проект «Юні. Діти понад усе» організують воркшоп з мозаїки для дітей учасників АТО та дітей вимушених переселенців. Також на дітей чекають подарунки від киян, які долучилися до акції «Подаруй ведмедика дітям учасників АТО та вимушених переселенців».
Замість вхідного квитка мати ведмедика:)

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення