Сергій Лойко «Аеропорт»: відображення війни на Сході України

Сергій Лойко «Аеропорт»: відображення війни на Сході України

Всі анонси від: Американський дім

4 вересня о 16:00 в Американському домі (вул. Миколи Пимоненка, 6) відбудеться зустріч з автором роману «Аеропорт» Сіргієм Лойком.
Сергій Лойко - американський кореспондент та фотограф, який спеціалізується на висвітленні військових конфліктів. Він був єдиним іноземним кореспондентом, який провів чотири дні в  обложеному російськими бойовиками Донецькому аеропорту в кінці жовтня 2014 року.
Книга «Аеропорт» постала на основі саме цього досвіду.  Це перший роман Сергія. Під час зустрічі Сергій ділитиметься своїм баченням конфлікту на сході України і говоритиме про складнощі військової журналістики, про те, чому він написав саме художній текст про події, і як різні формати документування конфлікту працюють в ширшому інформаційному полі.
Сергій Лойко неодноразово отримував журналістські нагороди за матеріали, у яких він висвітлював військово-політичні конфлікти, повсякденне життя в Росії та в країнах колишнього СРСР для Los Angeles Times, починаючи з 1991 року. Він побував у північному Афганістані в 2001 році та Іраці в 2003 році. У 2004 році опублікував російською мовою книгу «Шок і трепет, війна в Іраку ", яка стала регіональним бестселером.
До приходу в The Times, працював телевізійним продюсером, служив сержантом в ракетних військах стратегічного призначення та викладачем англійської мови середньої школи.
За свою роботу Сергій та його колега Карол Вільямс отримали нагороду The Bob Considine Award від  Overseas Press Club of America, а також отримав премію за глибокий та  ґрунтовний репортаж від LA Times.
Роман Сергія Лойко, "Аеропорт" виходить в Україні у вересні 2015 року.

Вхід вільний.  Щоб потрапити у будівлю Американського дому, при собі обов’язково мати паспорт чи посвідчення водія.
Більше інформації про заходи в Американському домі - http://www.americahousekyiv.org/events/
Контактна особа: Ольга Гарбовська, [email protected], +380 67247 0334
Facebook: www.facebook.com/americahousekyiv

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення