Школи-пансіони Великобританії - Виставка

Школи-пансіони Великобританії - Виставка

Запрошуємо на виставку «Школи-пансіони Великобританії» 19 і 20 жовтня в Києві!

Із радістю повідомляємо, що ми відкриваємо реєстрацію на виставку «Школи-пансіони Великобританії 2019», яка відбудеться 19-20 жовтня 2019 р. в готелі HYATT REGENCY KYIV за адресою: м. Київ, вул. А. Тарасової, 5.

Час проведення:

11:00-17:00, субота, 19 жовтня.

12:00-17:00, неділя, 20 жовтня.

Про виставку

Виставка «Школи-пансіони Великобританії» – це не традиційний захід для широкої публіки. Це особливий формат, закрита зустріч директорів і представників 26 елітних шкіл-пансіонів, а також провайдерів найкращих літніх курсів на їх базі з українськими сім’ями, що розглядають для своїх дітей (7-18 років) реальну можливість навчання в Англії.

Серед гостей цього року будуть такі перлини, як St Edmund’s College – найстаріша католицька школа, Strathallan School – найкраща приватна школа Шотландії, Rossall School – школа з власним пляжем, школа Stonar, куди можна привезти свого коня та займатися кінним спортом на професійному рівні, кембриджська школа The Leys, де часто проводять заняття студенти й професори Кембриджського університету, а також інші провідні приватні навчальні заклади Великобританії. Про кожну зі шкіл можна розповідати довго й захоплено, але краще побачити і почути це особисто.

Для того щоб ваше спілкування було більш продуктивним, а присутність на заході – комфортною, запрошується не більше 250 сімей.

Виставка дає батькам можливість:

  • обрати відповідну школу для своєї дитини,
  • особисто поговорити з директорами шкіл,
  • з’ясувати умови та вимоги шкіл,
  • познайомитися з системою освіти у Великобританії.

Діти мають унікальний шанс:

  • отримати досвід проходження співбесіди англійською мовою,
  • поговорити з дітьми, які вже вчилися у Великобританії,
  • узяти участь у виборі майбутньої школи,
  • пройти вступне тестування.

Вибір школи –завжди колективне рішення, тому важливо взяти до уваги думку кожного члена сім’ї. Приходьте на виставку всією сім’єю – цей безцінний досвід допоможе вашій дитині у майбутньому, незалежно від того, в якій країні ви вирішите продовжувати навчання.

Не пропустіть подію, яка може стати вирішальною в житті вашої дитини!

Відвідування заходу – безкоштовно, за запрошеннями.

Отримати запрошення!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення