Сімейне свято "Міжнародний день щастя" в ТРЦ "Гулівер"

Сімейне свято "Міжнародний день щастя" в ТРЦ "Гулівер"

Всі анонси від: ТРЦ Gulliver

20 березня в торгово-розважальному центрі Gulliver пройде День щастя. Вже чотири роки поспіль у цей день весь світ долучається до святкування Міжнародного дня щастя різними акціями, флешмобами, конференціями та воркшопами. Саме 20 березня люди з різних куточків земної кулі об'єднуються в одному бажанні - стати щасливими. І не просто знайти своє щастя, а й поділитися ним з оточуючими, тим самим зробивши світ кращим!
У цьому році, в Україні і саме в ТРЦ Gulliver, почесними посланниками і творцями Щастя стали всіма улюблені пташки Angry Birds! На їх долю випала дуже важлива місія - нагадати всім, що значить бути щасливим і рівним один одному, незважаючи на свій статус в суспільстві, дорожити близькими людьми і любити, поважати землю, на якій ти живеш.

З 14.00 в ТРЦ Gulliver вас чекає масштабне сімейне свято! Тут будуть проходити активності з улюбленими пташками Angry Birds, приурочені до Дня щастя, на тему турботи про нашу планету і навколишнє середовище: розважальна програма, рухливі ігри, конкурси, аквагрим, фотосесія і навіть дискотека для малюків.

Також всі, від малого до великого, візьмуть участь і намалюють найбільшу листівку щастя!
Приходьте з друзями і близькими, навіть цілими родинами - щастя вистачить на всіх!wink
Разом ми зробимо нашу планету щасливішою!wink

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення