Сімейний літній табір запрошує киян до Карпат

Сімейний літній табір запрошує киян до Карпат

Всі анонси від: Гостинний Двір Красна Поляна

Сімейний літній табір «Красна Поляна» знаходиться всього в 5 км від курорту Буковель, в селі Поляниця. Це дивовижне місце, де є все для комфорту гостей! Кваліфікований персонал, який забезпечить Вам якісне обслуговування і приємну атмосферу, колоритний ресторан - паб «Веселий Гуцул» - смачна і корисна їжа, колоритний інтер'єр і справжня гуцульська атмосфера.Деті з батьками живуть в натуральних двоповерхових комфортабельних, і головне, екологічно чистих котеджах - зрубах з усіма зручностями.
Величезна упорядкована територія з дитячим майданчиком, парковкою, волейбольним майданчиком, зонами для відпочинку і барбекю, оглядовим майданчиком. Також на території   табору є дитяча кімната з Х-ВОХ, настільним тенісом і футболом, велопрокат, батут.
Широка програма табору включає в себе: проживання в просторих апартаментах або котеджах з видом на гори; казкова Резиденція Святого Миколая (так-так, влітку, його вірні помічники покажуть, як вони готуються до Новорічних свят і, де обов'язково загадайте бажання, адже в Резиденції Святого Миколая всі бажання збуваються з ймовірністю в 99%)
Також є басейн просто неба посеред гір; музично-світлове шоу щовечора; English speaking club - для всієї родини; походи в гори / ліс, активні ігри на свіжому повітрі, дискотеки (як для дітей так і для дорослих); вечірні посиденьки біля багаття; захоплюючі майстер-класи; щоденні подарунки - солодка вата і морозиво! І багато - багато цікавого!
Красна Поляна - це цілий світ розваг як для дітей, так і для дорослих, кожен знайде заняття до душі. 
Відчуйте атмосферу справжнього сімейного табору. Відпочивайте з користю! Відпочивайте в Красна Поляна!smiley

Тел. для довідок: (067) 240 36 64.
САЙТ: http://lager.krasna.com.ua/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення