Сімейний відпочинок в Парку "Київська Русь" - "Подорож у середньовіччя"

Сімейний відпочинок в Парку "Київська Русь" - "Подорож у середньовіччя"

Здійснити незабутню сімейну подорож у часі в епоху Середньовіччя можна, відвідавши "Парк Київська Русь": пройтися вулицями міста та помилуватися величною архітектурою або навіть проїхатися на коні з Княжої конюшні. Зайти в будинок киянина XII століття, постріляти з лука у тирі, переодягтися в костюм жителя Древнього Києва і повністю відчути єднання з епохою.

Гості "Парку Київська Русь" повністю поринуть в епоху Київської Русі, адже можна буде не лише побачити архітектуру Древнього Києва, а й відчути його дух.
З 13:30 і до вечора буде проходити театралізовано-пізнавальна програма, під час якої також можна буде насолодитися давньоруською мовою. 
Програма буде проходити у веселій, інтерактивній і пізнавальній формі, цікавою для дітей і дорослих. Для дітей і батьків будуть проходити особливі конкурси та флеш-моби, що мають на меті згуртувати родину, а також поглибити знання з історії та культури. 
Дізнатися більше про те, як жили наші предки, можна, оглянувши експозиції історичних костюмів, облогової техніки, середньовічного кораблебудування.  
Також гостям Древнього Києва запропонують проїхатися в екіпажі, викувати пам'ятну монету на княжому монетному дворі. 
Крім того, витязі з дружини князя київського покажуть свою майстерність у володінні мечами і списами, а також карколомні трюки на конях.
А також нагадуємо, що на території діє корчма "Веселий варяг", де можна поїсти смачних середньовічних страв. Бажаючі залишитися з ночівлею можуть забронювати місце в будинку готельного типу "4 кімнати" або в хостелі за тел. 050-385-20-35.
23 січня-24 січня 2016 р. 
Подробиці на сайті Парка: http://parkkyivrus.com/ua/zakhodi/236-simejnij-vidpochinok

 

**Як дістатися до Парку:enlightened
Розклад руху маршрутного таксі від м. Видубичі: 10:00, 12:00, 14:00 або вміру заповнення маршрутки. Вартість проїзду 30 грн.
Розклад руху маршрутного таксі з Парку: 11:00, 13:00, 16:00, 18:00 або вміру заповнення маршрутки. Вартість проїзду 30 грн.
Адреса: Древній Київ в "Парку Київська Русь", с.Копачів, Україна

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення