Симфонічний концерт в Національній опереті України

Симфонічний концерт в Національній опереті України

Всі анонси від: Національна оперета України

30 листопада на сцені Національної оперети України відбудеться одна з найважливіших культурних подій року!

Це той прекрасний вечір, коли оркестр, як головна дійова особа, займе почесне місце на театральній сцені! У виконанні симфонічного оркестру Національної оперети України перед шанувальниками відкриється найширший спектр музичної культури України й Польщі. Разом із солістами і диригентами вони перенесуть публіку у вишуканий та ліричний світ прекрасного.

Цьогоріч симфонічний концерт, організований Польським інститутом у Києві, стане Гранд-фіналом міжнародного фестивалю "Відкриваємо Падеревського". Головною місією фестивалю є ознайомлення із репертуаром національної музичної скарбниці на найвищому, світовому рівні.

Ігнацій Ян Падеревський - широко відомий польський піаніст і композитор із п'ятдесятирічною кар'єрою віртуоза. Крім того він був відомим державним діячем, політиком та філантропом. Писав сонати для скрипки та фортепіано, оркестри з усього світу мали у своєму репертуарі його відомі твори: оперу «Манру», «Симфонію», «Полонія», «Польську фантазію» для фортепіано з оркестром.

У святковій програмі Гранд-фіналу міжнародного фестивалю "Відкриваємо Падеревського" виконуватимуться твори І.Я Падеревського, К.Дембського, М.Скорика.

У концерті беруть участь:
• Диригенти: Кшесімі Дембський (Польща) та Оксана Мадараш (Україна).
• Солісти оркестру: Маріанна Гумецька /фортепіано/ (Україна), Артур Яронь /фортепіано/ (Польща), Євген Крук /скрипка/ (Україна).

Початок концерту о 19:00
30 листопада о 18:15 відбудеться прес-підхід за участі диригентів та солістів – учасників концерту.
Запрошуємо журналістів, блогерів та критиків прийняти участь у обговоренні!
Акредитація на прес-підхід обов’язкова.
Контактна особа - Юлія Шолудченко (прес-секретар) +38 (044) 287 34 74 +38 (096) 052 15 87

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення