Синхро Простір: Хакатон, лекторій, ком'юніті

Синхро Простір: Хакатон, лекторій, ком'юніті

Вже цієї осені відбудеться найкорисніша практично-освітня подія для тих, хто прагне будувати SMART-міста майбутнього. Синхро Простір: хакатон, лекторій, ком'юніті Це вже третій урбан-Хакатон в Україні організатором якого є Синхро Простір.

Цього разу організатори заходу планують об'єднати ще більше архітекторів, дизайнерів, ІТ-спеціалістів, інженерів, урбаністів, екологів та всіх тих, хто прагне покращити міське середовище. До участі запрошені видатні спікери, новатори та експерти, які поділяться власним досвідом, ідеями та приймуть участь у створенні smart-рішень для міст України. 

Головна мета заходу - створити smart-проекти, що відповідають вимогам сучасності, використовуючи інноваційний підхід та враховуючи особливості міста.

На учасників чекають лекторій, дискусійна панель та 24-годинний урбан-Хакатон для команд професіоналів. Які, синхронізуючи свої навички, створять пілотні проекти для кількох міст України, попередньо отримавши реальні завдання від представників влади. Переможці отримають можливість реалізувати проекти за підтримки мерій міст.

Тільки тут за 36 годин ти дізнаєшся останні новини в сфері технологій та розвитку міст, приймеш участь у майстер-класі Валерія Пекаря на тему “Міста у 2030”, знайдеш партнерів, замовників, однодумців. Побачиш, як протягом 24 годин народжуються і трансформуються ідеї.

2-3 листопада - приймайте участь у події, дізнайтеся останні новини у сфері інноваційного містобудування, діліться власними ідеями, створюйте проекти разом з нами, надихайтеся, знаходьте однодумців та партнерів. 
***
Івент події в ФБ
Акаунт в Інстаграм 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення